Replika ayakkabı önerisi

Atii242

Picopat
Yer
TR
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Kaliteli bir replika nike ayakkabı arıyorum ve replika ayakkabı için site arıyorum. Öneri yapar mısınız?

Instagram'da markadünyasıremzi magazasını öneririm Shopier sayfasıda var bayagıdır buradan alıyorum güvenilir.

Instagram'da markadünyasıremzi magazasını öneririm Shopier sayfasıda var bayagıdır buradan alıyorum güvenilir.
Shopier'den almak istemiyorum hocam ben. Oraya koyulan hiç bir şeye güvenmem maalesef.

Replika ayakkabıların hepsi aynı hocam. Birisi ithal der birisi yurtdışı ürünü der ama hepsi aynı inan. Birisi gelir farklı etiket basar diğeri ekstra çorap koyar 500'lük ürünü 1500'e satar. Benim tavsiyem replika alacaksan en ucuzunu alıp geçmendir.
Tabii bu işin bencesi. Başkaları ne der bilemem.
Güven konusundan dolayı soruyorsan da ya git fizikî olarak al ya da Dolap'tan al. Dolap'ta sorun yaşarsan iaden de kolay olur.

Ben direk magazasından aldım adam shopierdende satıyor bakmanı öneririm 1 haftaya bende ayakkabı almaya gidecegim oraya.

Piyasadaki tüm ürünler aynı demek yanlış olur. Çok kez aşırı kalitesiz replika ayakkabıya rastladım.

Haklısınız hocam ama mesela şöyle diyeyim abim geçen 1500 tl'ye replika Nike ayakkabı aldı. Ben de 400'e almıştım benimki direkt yıprandı ve soyuldu 10 gün zor dayandı diyebilirim. Bu yüzden bence fark oluyor.

Dripmamba'da buldum sanırsam ucuz fiyata satıyorlar iyi bir yere benziyor.

Son düzenleme:
Satın alırsanız ürün ulaştığında etiketleyip deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…