Replika DS4 önerisi

legendrewbo

Hectopat
Yer
İstanbul
Selamlar PS4'ten oyun oynamak için DS4 almak istiyorum. Elimde bulunan kolda da sıkıntı çıktığı için PS4 oynayamıyorum. Orijinal DS4 alamadığım için iş görebilecek bir DS4 almak istiyorum. Analogların aşırı hassas olmasına falan gerek yok zaten genel olarak hikayeli oyunlar oynuyorum. Diğer replikalara göre daha sağlam olan bir kol olursa benim için yeterli. Fiyatı da mümkünse 750-800TL'yi aşmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
bu kolun aynısı bende var replika olduğunu anlamıyorum bazen gerçeğini alıyorum sonra PlayStation logosunun olmadığını görüyorum bu linktende incelemesini izleyebilirsiniz.

bunu alamazmsınız bir de.

bu kolun aynısı bende var replika olduğunu anlamıyorum bazen gerçeğini alıyorum sonra PlayStation logosunun olmadığını görüyorum bu linktende incelemesini izleyebilirsiniz.

bunu alamazmsınız bir de.

Hocam Doubleshock düşünmüyor değilim. 100TL indirim kuponuyla beraber 358TL'ye denk geliyor. Neredeyse bedava aynı satıcıdan aldıysanız ve memnunsanız bende alayım. Bir de PS4'te sorun olmuyor değil mi?

Hocam Doubleshock düşünmüyor değilim. 100TL indirim kuponuyla beraber 358TL'ye denk geliyor. Neredeyse bedava aynı satıcıdan aldıysanız ve memnunsanız bende alayım. Bir de PS4'te sorun olmuyor değil mi?

Ben PS5 de kullandım bir sıkıntı olmadı PC de şu an kullanıyorum kaç kere yere düştü ne analog yamuldu ne bir şey oldu aynı satıcıdan almadım o yüzden satıcıyı bilmiyorum benim aldığım satıcı satışı kaldırmış.

Aldım bakalım ne olacak size güveniyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…