A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 30 Temmuz 2024 #11 Adamın bütçesinin üç katında öneri yapıyorsun. Önerin saçmalıktan ibaret. DualShock 4 replikası alırdım ben olsam. Hepsinde sorun yaşama ihtimalin var, bu bütçe epey bir şans işi.
Adamın bütçesinin üç katında öneri yapıyorsun. Önerin saçmalıktan ibaret. DualShock 4 replikası alırdım ben olsam. Hepsinde sorun yaşama ihtimalin var, bu bütçe epey bir şans işi.
QTR Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 202 Çözümler 1 30 Temmuz 2024 #12 Akif dedi: Adamın bütçesinin üç katında öneri yapıyorsun. Önerin saçmalıktan ibaret. DualShock 4 replikası alırdım ben olsam. Hepsinde sorun yaşama ihtimalin var, bu bütçe epey bir şans işi. Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim ben 700 TL vergi dahil fiyatı sandım ek vergi eklendiğini görmemişim hocam kusura bakmayın
Akif dedi: Adamın bütçesinin üç katında öneri yapıyorsun. Önerin saçmalıktan ibaret. DualShock 4 replikası alırdım ben olsam. Hepsinde sorun yaşama ihtimalin var, bu bütçe epey bir şans işi. Genişletmek için tıkla... Çok özür dilerim ben 700 TL vergi dahil fiyatı sandım ek vergi eklendiğini görmemişim hocam kusura bakmayın
pathkullancısı3818 Decipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 2.449 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #13 QTR dedi: Çok özür dilerim ben 700 TL vergi dahil fiyatı sandım ek vergi eklendiğini görmemişim hocam kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Hocam o 700 TL olsa ondan alırım zaten ama yok işte bidahda AliExpress indirim yapmaz gibi geliyor.
QTR dedi: Çok özür dilerim ben 700 TL vergi dahil fiyatı sandım ek vergi eklendiğini görmemişim hocam kusura bakmayın Genişletmek için tıkla... Hocam o 700 TL olsa ondan alırım zaten ama yok işte bidahda AliExpress indirim yapmaz gibi geliyor.