Replika DualShock 4 alınır mı?

zed978

Femtopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, replika DualShock almayı düşünüyorum Warzone, Forza Horizon gibi oyunlar oynuyorum sizce memnun kalır mıyım? Deneyimleyen birisi yardımcı olabilirse sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-15 020729.png
    148,2 KB · Görüntüleme: 177
2 tane erkek yeğenim var. Bundan dolayı evdeki orijinal PS5 ve Xbox kollarını kaldırıp onlara bu DS4'lerden veriyorum. Tabii arada çok fark var ama bahsettiğin oyunları oynarken bir sıkıntı yaşamıyorsun.

Çakma kol aldım birkaç aydır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım aynı koldan arkadaşım da aldı o da aylardır sıkıntısız kullanıyor fakat V2 tavsiye etmem pek.

İnan bende almak istemem ama bu ülkenin şartları biz gençleri maalesef buna sürüklüyor.

Sorun etme orijinal DS4 kolu bulmak kolay değil zaten. Bu kolların alternatifi artık Xbox kolları.

İnan bende almak istemem ama bu ülkenin şartları biz gençleri maalesef buna sürüklüyor.

En azından ne olduğu belli bir şey alın,

Biliyorum eski bir görüntüsü var ama arkadaşım kullandı ve fiyatına göre hissiyat olarak beğendiğini söylüyor. F710 ile karıştırmış olabilirim teyit edeceğim.

Çakma kol aldım birkaç aydır kullanıyorum sıkıntı yaşamadım aynı koldan arkadaşım da aldı o da aylardır sıkıntısız kullanıyor fakat V2 tavsiye etmem pek.

Masaüstü bilgisayara sahip olduğum için Bluetooth bağlantısı yok. O yüzden bu V2 modelini seçtim diğer tüm modeller yalnızca Bluetooth bağlantısı ile bağlanıyormuş.

F310 çok eski bir model. Warzone oynayan birinin asla işine yaramaz çünkü tuşları çok sert. Çakma DS4'ün tuşları bile rahat kullanım sağlıyor.

Tuş tasarımı biraz dar gibi ama önerin için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…