Replika DualShock 4 alınır mı?

Çakma kolların bazısı çok sıkıntı yaşatırken bazısı hiç uğraştırmıyor şanslı iseniz sıkıntısız dediğiniz oyunları oynatır ama Warzone gibi savaş oyunları için DualShock iyi bir dizilişe sahip değil Xbox dizilişi daha iyi olur.

Herkese merhaba, replika DualShock almayı düşünüyorum Warzone, Forza Horizon gibi oyunlar oynuyorum sizce memnun kalır mıyım? Deneyimleyen birisi yardımcı olabilirse sevinirim.

Bunların diğer çakmalara göre bir tık kaliteli olanı var onu denk getirirsen gayet iyiler siyah renkte oluyor onlar genelde. Ben 1 buçuk yıldır kullanıyorum birinin L1 tuşu bozuldu sadece.

Çakma kol alınır ama kaliteli çakma alın. Bu arada her çakma ürün de kalitesiz anlamına gelmemeli.
1 aya yakın kaliteli çakma PS4 kolu kullanıyorum. Hissiyatı iyi, titreşimi var, şarjı ortalama 4-7 saat arası gidiyor. Fiyatı da 400 TL.
Orijinallerin 1000 TL'den başladığı yerde 400 TL'ye bence iyi çakma kol alınır.
Ancak hangi çakma kol alınmaz? 150 200 TL'ye satılanlar beş para etmez ve işte bu kollar alınmaz.

Çakma kol alınır ama kaliteli çakma alın. Bu arada her çakma ürün de kalitesiz anlamına gelmemeli.
1 aya yakın kaliteli çakma PS4 kolu kullanıyorum. Hissiyatı iyi, titreşimi var, şarjı ortalama 4-7 saat arası gidiyor. Fiyatı da 400 TL.
Orijinallerin 1000 TL'den başladığı yerde 400 TL'ye bence iyi çakma kol alınır.
Ancak hangi çakma kol alınmaz? 150 200 TL'ye satılanlar beş para etmez ve işte bu kollar alınmaz.

İnanmazsın ama 750 TL verdim geçen hafta cuma elime ulaştı aldığıma çok pişman oldum. Tuşları düzgün basmıyordu analoglar bazen kendi kendine hareket ediyor, takılıyordu. Video kanıtlı olarak bugün iade ettim bakalım ne olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı