yasau Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:09 #1 Merhaba. Replika DualShock 4 buldum sizce alınır mı? Logolu falan her şeyi aynı https://www.hepsiburada.com/sony-ps...i-nesil-kol-p-HBCV00001PY7KO?magaza=İstoçAVM1 kuponla beraber 409 TL'ye geliyor sizce alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 18:22
Merhaba. Replika DualShock 4 buldum sizce alınır mı? Logolu falan her şeyi aynı https://www.hepsiburada.com/sony-ps...i-nesil-kol-p-HBCV00001PY7KO?magaza=İstoçAVM1 kuponla beraber 409 TL'ye geliyor sizce alınır mı?
Michael_Kaiser Centipat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 2.590 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER R5 7500F Biostar x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ATK RS7 Rainbow Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer Dün 18:23 #2 yasau dedi: Merhaba. Replika DualShock 4 buldum sizce alınır mı? Logolu falan her şeyi aynı https://www.hepsiburada.com/sony-ps...i-nesil-kol-p-HBCV00001PY7KO?magaza=İstoçAVM1 kuponla beraber 409 TL'ye geliyor sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Genelde kolay bozuluyorlar siz bilirsiniz
yasau dedi: Merhaba. Replika DualShock 4 buldum sizce alınır mı? Logolu falan her şeyi aynı https://www.hepsiburada.com/sony-ps...i-nesil-kol-p-HBCV00001PY7KO?magaza=İstoçAVM1 kuponla beraber 409 TL'ye geliyor sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Genelde kolay bozuluyorlar siz bilirsiniz
yigitavci38 Femtopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:23 #3 ömrü kısa olur stick drift yapmaya erken başlarsa şaşırmayın temiz kullanırsanız 3 ay dayanır
yasau Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:24 #4 Michael_Kaiser dedi: Genelde kolay bozuluyorlar siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne almalıyım hocam o zaman. yigitavci38 dedi: Ömrü kısa olur stick drift yapmaya erken başlarsa şaşırmayın temiz kullanırsanız 3 ay dayanır. Genişletmek için tıkla... 500 TL'ye daha iyi bir öneri var mı hocam.
Michael_Kaiser dedi: Genelde kolay bozuluyorlar siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne almalıyım hocam o zaman. yigitavci38 dedi: Ömrü kısa olur stick drift yapmaya erken başlarsa şaşırmayın temiz kullanırsanız 3 ay dayanır. Genişletmek için tıkla... 500 TL'ye daha iyi bir öneri var mı hocam.
tamirciduck Femtopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:24 #5 yigitavci38 dedi: Ömrü kısa olur stick drift yapmaya erken başlarsa şaşırmayın temiz kullanırsanız 3 ay dayanır. Genişletmek için tıkla... 1 yıldır kullanıyorum tek kusuru var o da orijinale göre hissi kötü olması.
yigitavci38 dedi: Ömrü kısa olur stick drift yapmaya erken başlarsa şaşırmayın temiz kullanırsanız 3 ay dayanır. Genişletmek için tıkla... 1 yıldır kullanıyorum tek kusuru var o da orijinale göre hissi kötü olması.
yasau Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:25 #6 tamirciduck dedi: 1 yıldır kullanıyorum tek kusuru var o da orijinale göre hissi kötü olması. Genişletmek için tıkla... hocam aldıgınız kolun linki varmı
tamirciduck dedi: 1 yıldır kullanıyorum tek kusuru var o da orijinale göre hissi kötü olması. Genişletmek için tıkla... hocam aldıgınız kolun linki varmı
tamirciduck Femtopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:26 #7 yasau dedi: Hocam aldıgınız kolun linki var mı? Genişletmek için tıkla... Elimde var ancak satıştan kalkmış. Adı Doubleshock 4 diye geçiyor.
yasau dedi: Hocam aldıgınız kolun linki var mı? Genişletmek için tıkla... Elimde var ancak satıştan kalkmış. Adı Doubleshock 4 diye geçiyor.
yasau Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:27 #8 tamirciduck dedi: Elimde var ancak satıştan kalkmış. Adı Doubleshock 4 diye geçiyor. Genişletmek için tıkla... Peki hocam markası nedir Doubleshock'ları bende gordum de torima falan var hangisi sizinki acaba.
tamirciduck dedi: Elimde var ancak satıştan kalkmış. Adı Doubleshock 4 diye geçiyor. Genişletmek için tıkla... Peki hocam markası nedir Doubleshock'ları bende gordum de torima falan var hangisi sizinki acaba.
tamirciduck Femtopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:29 #9 yasau dedi: Peki hocam markası nedir Doubleshock'ları bende gordum de torima falan var hangisi sizinki acaba. Genişletmek için tıkla... Torima.
yasau dedi: Peki hocam markası nedir Doubleshock'ları bende gordum de torima falan var hangisi sizinki acaba. Genişletmek için tıkla... Torima.
yasau Decapat Katılım 12 Temmuz 2023 Mesajlar 179 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:30 #10 tamirciduck dedi: Torima. Genişletmek için tıkla... tamamdır hocam saolun