Ulaş Anıl Decapat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #11 Onur Kaan Arslan dedi: Senin için yükleyeyim dedim. Çekipte Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.Touchpad çalışıyor mu? merak ettim de .
Onur Kaan Arslan dedi: Senin için yükleyeyim dedim. Çekipte Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.Touchpad çalışıyor mu? merak ettim de .
Onur Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.262 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #12 Ulaş Anıl dedi: Teşekkürler hocam.Touchpad çalışıyor mu? merak ettim de . Genişletmek için tıkla... Denemedim hiç
Ulaş Anıl dedi: Teşekkürler hocam.Touchpad çalışıyor mu? merak ettim de . Genişletmek için tıkla... Denemedim hiç
Ulaş Anıl Decapat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #13 Onur Kaan Arslan dedi: Denemedim hiç Genişletmek için tıkla... Bilgisayara bağlayınca DS4 windows ile fare görevi görüyordu orijinalinde.Çok da önemli bir şey değil zaten.
Onur Kaan Arslan dedi: Denemedim hiç Genişletmek için tıkla... Bilgisayara bağlayınca DS4 windows ile fare görevi görüyordu orijinalinde.Çok da önemli bir şey değil zaten.
Onur Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.262 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2023 #14 Ulaş Anıl dedi: Bilgisayara bağlayınca DS4 windows ile fare görevi görüyordu orijinalinde.Çok da önemli bir şey değil zaten. Genişletmek için tıkla... Bağlanılıyor da,denemedim
Ulaş Anıl dedi: Bilgisayara bağlayınca DS4 windows ile fare görevi görüyordu orijinalinde.Çok da önemli bir şey değil zaten. Genişletmek için tıkla... Bağlanılıyor da,denemedim
iLeqsy Decapat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #15 Onur Kaan Arslan dedi: Bağlanılıyor da, denemedim. Genişletmek için tıkla... Marka model neydi PS4 için bende kol arıyorumda kaliteliyse alacağım.
Onur Kaan Arslan dedi: Bağlanılıyor da, denemedim. Genişletmek için tıkla... Marka model neydi PS4 için bende kol arıyorumda kaliteliyse alacağım.
Onur Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.262 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #16 iLeqsy dedi: Marka model neydi PS4 için bende kol arıyorumda kaliteliyse alacağım. Genişletmek için tıkla... Annunaki diye ps4 kol markası vardı Replika. Baya iyiydi ve sağlamdı,kuzen 1 sene ve üstüdür kullanıyor ama piyasa da kalmadı sanırsam,ben bulamadım yani. En son gidip şunu aldım,idare ediyorum yani. Günde yarım saat fc 24 oynuyorum sadece. https://www.hepsiburada.com/doubleshock-double-shock-ps4-kablosuz-oyun-kolu-p-HBCV00001HEG42
iLeqsy dedi: Marka model neydi PS4 için bende kol arıyorumda kaliteliyse alacağım. Genişletmek için tıkla... Annunaki diye ps4 kol markası vardı Replika. Baya iyiydi ve sağlamdı,kuzen 1 sene ve üstüdür kullanıyor ama piyasa da kalmadı sanırsam,ben bulamadım yani. En son gidip şunu aldım,idare ediyorum yani. Günde yarım saat fc 24 oynuyorum sadece. https://www.hepsiburada.com/doubleshock-double-shock-ps4-kablosuz-oyun-kolu-p-HBCV00001HEG42
piyanist34 Hectopat Katılım 12 Ekim 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #17 Onur Kaan Arslan dedi: https://www.hepsiburada.com/anunnak...epad-dualshock-yeni-nesil-v2-pm-HBC00003L1QAR 6-7 aydır ben de. 10 numara, kuzen, arkadaş herkes aldı. Çok memnunuz vallahi. Almak istersen beni etiketle, yardımcı olacağım bu kol ile ilgili. Genişletmek için tıkla... Hala kullanıyor musun nasıl son durum?
Onur Kaan Arslan dedi: https://www.hepsiburada.com/anunnak...epad-dualshock-yeni-nesil-v2-pm-HBC00003L1QAR 6-7 aydır ben de. 10 numara, kuzen, arkadaş herkes aldı. Çok memnunuz vallahi. Almak istersen beni etiketle, yardımcı olacağım bu kol ile ilgili. Genişletmek için tıkla... Hala kullanıyor musun nasıl son durum?
Onur Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.262 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2024 #18 piyanist34 dedi: Hala kullanıyor musun nasıl son durum? Genişletmek için tıkla... Yok kuzenim kullanıyor. Sorun yaşamadı ama annunaki piyasa da varsa,bence en iyisi. Ben orijinal aldım
piyanist34 dedi: Hala kullanıyor musun nasıl son durum? Genişletmek için tıkla... Yok kuzenim kullanıyor. Sorun yaşamadı ama annunaki piyasa da varsa,bence en iyisi. Ben orijinal aldım
AliSezgin_0 Kilopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 92 23 Ekim 2024 #19 Onur Kaan Arslan dedi: Yok kuzenim kullanıyor. Sorun yaşamadı ama annunaki piyasa da varsa, bence en iyisi. Ben orijinal aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam kuzenin DualShock'tan memnun mu? Oyunlarda DS4Windows gibi uygulamalarla uğraşmak zorunda kalıyor mu?
Onur Kaan Arslan dedi: Yok kuzenim kullanıyor. Sorun yaşamadı ama annunaki piyasa da varsa, bence en iyisi. Ben orijinal aldım. Genişletmek için tıkla... Hocam kuzenin DualShock'tan memnun mu? Oyunlarda DS4Windows gibi uygulamalarla uğraşmak zorunda kalıyor mu?
Onur Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ekim 2015 Mesajlar 4.262 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ekim 2024 #20 AliSezgin_0 dedi: Hocam kuzenin DualShock'tan memnun mu? Oyunlarda DS4Windows gibi uygulamalarla uğraşmak zorunda kalıyor mu? Genişletmek için tıkla... DS4 kullanıyormuş. İşin komik tarafı FC24 oynarken,DS4 kurduğum için steam sapıtmıştı. Bir kez sildim komple,bir daha kullanma gereği duymamıştım. Ve kusursuz çalışmıştı
AliSezgin_0 dedi: Hocam kuzenin DualShock'tan memnun mu? Oyunlarda DS4Windows gibi uygulamalarla uğraşmak zorunda kalıyor mu? Genişletmek için tıkla... DS4 kullanıyormuş. İşin komik tarafı FC24 oynarken,DS4 kurduğum için steam sapıtmıştı. Bir kez sildim komple,bir daha kullanma gereği duymamıştım. Ve kusursuz çalışmıştı