Replika DualShock 4 oyun kolu bilgisayarda Xbox kolu olarak gözüküyor

muzosoft

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Developer
Merhaba 2 adet yan sanayi DualShock 4 kolu aldım. Bilgisayarda çalışıyor bütün oyunlarda uyumlu ancak Xbox tuşları olarak gözüküyor (PlayStation'un kendi oyunları hariç). Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? DS4 Windows uygulamasını da denedim ancak hiçbir sonuç alamadım. Ne yapabilirim? Tavsiyesi olan var mı?

Merhaba 2 adet yan sanayi DualShock 4 kolu aldım. Bilgisayarda çalışıyor bütün oyunlarda uyumlu ancak Xbox tuşları olarak gözüküyor (PlayStation'un kendi oyunları hariç). Bunu düzeltmenin bir yolu var mı? DS4 Windows uygulamasını da denedim ancak hiçbir sonuç alamadım. Ne yapabilirim? Tavsiyesi olan var mı?
Steamde DSX adlı uygulamayı dener misiniz? Windows otomatik olarak bu cihazları xbox oyun kolu olarak gösteriyor oyunlarda.

Steam'de DSX adlı uygulamayı dener misiniz? Windows otomatik olarak bu cihazları Xbox oyun kolu olarak gösteriyor oyunlarda.

Hocam maalesef oda tuşları düzeltmiyor DS4 düzeltiyor mesela ama örneğin FC 25 açtığımda çalışmasını engelliyor ve kapatıyor çakıştığını söylüyor Steam'i devre dışı bıraktığım halde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı