Çözüldü Replika DualShock 4'te "BR23UBOOt1.00" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ewrhngms

Centipat
Daha fazla  
RAM
G.Skill 3600 MHz 16GB
SSD veya HDD modeli
Crucial P5 Plus 1 TB
Ekran kartı
rtx 3060 tİ
Anakart
ASUS B450M-K II
İşlemci
R5 5500
Sorunsuz kullandığım yan sanayi DS4 birden birden oyunda okumamaya başladı. İnternette Türk herhangi bir kaynak bulamadım sorunun çözümünü bilen ve yardımcı olan olursa çok sevinirim iyi akşamlar.

Çözüm
Arkadaşlar sorunu çözdüm yaşayan olursa faydalansın diye yazıyorum.
İlk olarak kolay yöntem gamepadin arkasında bir reset tuşu var ufak oraya toplu iğne gibi bir şey yardımıyla 10 saniye basın bu belki düzeltebilir.
Benim cihazımda bu düzeltmedi ben de cihazın vidalarını söküp bataryayı sök tak yaptım ve tamamen normale döndü cihaz. Çok zor bir işlem değil YouTube'dan batarya değiştirme diye videolar var nasıl yapılacağını anlarsınız. 1 dakikalık bir işlem.
Bendeki de replika DS4 hiçbir tepki vermiyordu şarja takınca falan sadece Windows'a bağlayınca BR23BOOT1.0 yazıyordu...
DS4 kolunu ters çevir. L2 tuşunun sol çaprazında bir düğme göreceksin o kolun reset yeridir. Bir iğne yardımıyla ordaki tuşa 6 saniye kadar basılı tut ve kolunu tekrar tak. Sorunun çözülmüş olacaktır.

hala depolama aygıtı olarak görünmekte ne yazık ki işe yaramadı...

Arama yerine bluetooth yaz cihazı kaldır de tekrar dediklerimi uygularsan belki düzelebilir. Sana cevap yazmadan 10 dakika önce aynı sorunu yaşamıştım bu şekilde çözüldü.

hocam çözebildiniz mi sorunu aynı şekilde hala disk sürücüsü olarak gözüküyor bazen kendiliğinden düzeliyor

Arkadaşlar sorunu çözdüm yaşayan olursa faydalansın diye yazıyorum.
İlk olarak kolay yöntem gamepadin arkasında bir reset tuşu var ufak oraya toplu iğne gibi bir şey yardımıyla 10 saniye basın bu belki düzeltebilir.
Benim cihazımda bu düzeltmedi ben de cihazın vidalarını söküp bataryayı sök tak yaptım ve tamamen normale döndü cihaz. Çok zor bir işlem değil YouTube'dan batarya değiştirme diye videolar var nasıl yapılacağını anlarsınız. 1 dakikalık bir işlem.
Bendeki de replika DS4 hiçbir tepki vermiyordu şarja takınca falan sadece Windows'a bağlayınca BR23BOOT1.0 yazıyordu...

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…