Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.266 Çözümler 5 3 Kasım 2023 #11 purukho dedi: Maksimum 450TL'ye bir replika almak istiyorum. Güvenebileceğiniz satıcı vesaire varsa önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şansa bağlı hocam. Ben 2 sene önce 2 tane aldım hala sorunsuz kullanıyorum Bluetooth olarak. Ama böyle çıkacağının garantisi yok satıcıya bağlı.
purukho dedi: Maksimum 450TL'ye bir replika almak istiyorum. Güvenebileceğiniz satıcı vesaire varsa önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Şansa bağlı hocam. Ben 2 sene önce 2 tane aldım hala sorunsuz kullanıyorum Bluetooth olarak. Ama böyle çıkacağının garantisi yok satıcıya bağlı.
Hasan Erikli Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 3.475 Çözümler 15 Yer İzmir Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri INTEL i3-12100F 4.3GHz 4/8 Çekirdek İşlemci ASUS PRIME H610M-E DDR4 Anakart PALIT RTX 3060 Dual 12GB Ekran kartı Adata XPG Gammix D30 16 GB (2x8) 3200 MHz SHARKOON SHP650V2 650W 80+ EU Güç kaynağı ADATA LEGEND 710 512GB M.2 2400-1000MB/s SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Kasım 2023 #12 CanerKarakus dedi: Buradan aldım hala sorunsuz kullanıyorum. Ancak kablolu kullanıyorum kablosuz denemedim. PC'm de Bluetooth yok. Genişletmek için tıkla... Bende kullanıyorum sorunsuz bu arada yaklaşık 4-5 ay oldu alalı.
CanerKarakus dedi: Buradan aldım hala sorunsuz kullanıyorum. Ancak kablolu kullanıyorum kablosuz denemedim. PC'm de Bluetooth yok. Genişletmek için tıkla... Bende kullanıyorum sorunsuz bu arada yaklaşık 4-5 ay oldu alalı.
einsteinz Decapat Katılım 7 Eylül 2023 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #13 Sakın alma hocam, ne şarj tutuyor ne de tetik tuşları dayanıyor. Yenilenmiş kol bile daha kaliteli oyun oynatır sana.
Sakın alma hocam, ne şarj tutuyor ne de tetik tuşları dayanıyor. Yenilenmiş kol bile daha kaliteli oyun oynatır sana.
purukho Centipat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #14 Roseus dedi: Şansa bağlı hocam. Ben 2 sene önce 2 tane aldım hala sorunsuz kullanıyorum Bluetooth olarak. Ama böyle çıkacağının garantisi yok satıcıya bağlı. Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız? Link atma durumunu var mi?
Roseus dedi: Şansa bağlı hocam. Ben 2 sene önce 2 tane aldım hala sorunsuz kullanıyorum Bluetooth olarak. Ama böyle çıkacağının garantisi yok satıcıya bağlı. Genişletmek için tıkla... Nereden aldınız? Link atma durumunu var mi?
Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.266 Çözümler 5 3 Kasım 2023 #15 purukho dedi: Nereden aldınız? Link atma durumunu var mi? Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/stanbul...İstanbul+Teknoloji&url_src=and-product-detail Burdan aldim hocam.
purukho dedi: Nereden aldınız? Link atma durumunu var mi? Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/stanbul...İstanbul+Teknoloji&url_src=and-product-detail Burdan aldim hocam.