BeratKzmz Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.185 Çözümler 4 4 Aralık 2023 #1 Ürün bu, siz olsanız alır mıydınız? Aranızda replika Controller kullanan var mı?
wewe12212 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 327 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #2 BeratKzmz dedi: Ürün bu, siz olsanız alır mıydınız? Aranızda replika Controller kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Alınır , zamanında çokca aldım bi fark yok tabii kalite dışında
BeratKzmz dedi: Ürün bu, siz olsanız alır mıydınız? Aranızda replika Controller kullanan var mı? Genişletmek için tıkla... Alınır , zamanında çokca aldım bi fark yok tabii kalite dışında
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.497 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #3 Alınabilir yorumları da iyi fazla bütçeniz yoksa alın.
BeratKzmz Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.185 Çözümler 4 4 Aralık 2023 #4 wewe12212 dedi: Alınır , zamanında çokca aldım bi fark yok tabii kalite dışında Genişletmek için tıkla... Hocam neden çokca aldınız ? Hızlı mı bozuluyor ? micheal owen dedi: Alınabilir yorumları da iyi fazla bütçeniz yoksa alın. Genişletmek için tıkla... Hocam orijinal alacak kadar bütçem yok makisumum çıkabileceğim 700 o da çok zorlar beni.
wewe12212 dedi: Alınır , zamanında çokca aldım bi fark yok tabii kalite dışında Genişletmek için tıkla... Hocam neden çokca aldınız ? Hızlı mı bozuluyor ? micheal owen dedi: Alınabilir yorumları da iyi fazla bütçeniz yoksa alın. Genişletmek için tıkla... Hocam orijinal alacak kadar bütçem yok makisumum çıkabileceğim 700 o da çok zorlar beni.
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.497 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #5 BeratKzmz dedi: Hocam neden çokca aldınız? Hızlı mı bozuluyor? Hocam orijinal alacak kadar bütçem yok makisumum çıkabileceğim 700 o da çok zorlar beni. Genişletmek için tıkla... Sırf orijinal almak için kendinizi zorlamaya gerek yok bunu alabilirsiniz.
BeratKzmz dedi: Hocam neden çokca aldınız? Hızlı mı bozuluyor? Hocam orijinal alacak kadar bütçem yok makisumum çıkabileceğim 700 o da çok zorlar beni. Genişletmek için tıkla... Sırf orijinal almak için kendinizi zorlamaya gerek yok bunu alabilirsiniz.
wewe12212 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 327 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #6 BeratKzmz dedi: Hocam neden çokca aldınız? Hızlı mı bozuluyor? Hocam orijinal alacak kadar bütçem yok makisumum çıkabileceğim 700 o da çok zorlar beni. Genişletmek için tıkla... Hayır yani fazlaca replika aldım alın bence
BeratKzmz dedi: Hocam neden çokca aldınız? Hızlı mı bozuluyor? Hocam orijinal alacak kadar bütçem yok makisumum çıkabileceğim 700 o da çok zorlar beni. Genişletmek için tıkla... Hayır yani fazlaca replika aldım alın bence
BeratKzmz Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.185 Çözümler 4 5 Aralık 2023 #7 wewe12212 dedi: Hayır yani fazlaca replika aldım alın bence Genişletmek için tıkla... Aldım hocam kargoda şuan, yarın elime. Umarım bir sorun çıkmaz.
wewe12212 dedi: Hayır yani fazlaca replika aldım alın bence Genişletmek için tıkla... Aldım hocam kargoda şuan, yarın elime. Umarım bir sorun çıkmaz.
wewe12212 Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 327 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2023 #8 BeratKzmz dedi: Aldım hocam kargoda şu an, yarın elime. Umarım bir sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Umarım gelince bilgilendir olur mu fotoğraf at
BeratKzmz dedi: Aldım hocam kargoda şu an, yarın elime. Umarım bir sorun çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Umarım gelince bilgilendir olur mu fotoğraf at