Salih ÖZKAN
Decapat
Örneğin aşağıdaki hesap gibi birçok replika forma satıcısı var. Bu satıcılar replika formaları nereden ve nasıl temin ediyor? Bu formaları aracısız olarak daha ucuza almak mümkün mü?
Ya kendi üretiyorlardır ya da toptan aldıkları için ucuz oluyordur. Bir tanıdığımızın da ünlü markaların replikalarını yaptıkları bir atolyeleri vardı.Örneğin aşağıdaki hesap gibi birçok replika forma satıcısı var. Bu satıcılar replika formaları nereden ve nasıl temin ediyor? Bu formaları aracısız olarak daha ucuza almak mümkün mü?
Ya kendi üretiyorlardır ya da toptan aldıkları için ucuz oluyordur. Bir tanıdığımızın da ünlü markaların replikalarını yaptıkları bir atolyeleri vardı.
Benim perakende olarak temin etmem mümkün mü?Çinden veya toptan ucuza baskısız formalar satın alıp üstüne dandik baskı atıyor olabilirler.
Türkiye'de nerede yapılır bilmiyorum. Yurt dışından almanız mümkün olur ama kargosuyla beraber daha pahalıya geleceği için zararda olursunuz.Benim perakende olarak temin etmem mümkün mü?
Link atabilir misiniz?Türkiye'de nerede yapılır bilmiyorum. Yurt dışından almanız mümkün olur ama kargosuyla beraber daha pahalıya geleceği için zararda olursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.