Replika gamepad mi F310 mu?

PanMan

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar klavyemde sorunlar var ve gamepad almak istiyorum zaten şu yatarak oynamak çok güzel gözüküyor konsolla ama çok bir bütçem yok 3 tane fikrim var biri Logitech F310 diğeri sahte PS4 kolu diğeri sahte Xbox 360 kolu çok alışkın olmadigim için size sormak istedim linkleri aşağıya birakiyorum.

Xbox 360 Xbox 360 Kol Gamepad Joystick Kablolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol

PS4 Doreka DualShock 4 V2 ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu Muadil Fiyatı, Yorumları - Trendyol

F310 Logitech F310 Gamepad Kablolu Joystick Oyun Kolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Arkadaşlar selamlar klavyemde sorunlar var ve gamepad almak istiyorum zaten şu yatarak oynamak çok güzel gözüküyor konsolla ama çok bir bütçem yok 3 tane fikrim var biri Logitech F310 diğeri sahte PS4 kolu diğeri sahte Xbox 360 kolu çok alışkın olmadigim için size sormak istedim linkleri aşağıya birakiyorum.

Xbox 360 Xbox 360 Kol Gamepad Joystick Kablolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol

PS4 Doreka DualShock 4 V2 ZCT2 Kablosuz PS4 Oyun Kolu Muadil Fiyatı, Yorumları - Trendyol

F310 Logitech F310 Gamepad Kablolu Joystick Oyun Kolu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hocam kesinlikle t28 alın, f310 gibi bir dinazora 100 tl bile verilmez bence. Replikalar için önyargı var ama cidden t28 iyi bir replika.

Hocam kesinlikle T28 alın, F310 gibi bir dinazora 100 TL bile verilmez bence. Replikalar için ön yargı var ama cidden T28 iyi bir replika.

Merhaba tekrardan dediğiniz model güzel ama çok param yok F310 konusunda haklı olabilirsiniz yine de diğer arkadaşların yorumunuda beklioyorum replika PS4 kolu da hoşuma gitti.

Ben olsam XBOX 360 alırdım, çakma PS4 koluna bulaşmayın 1 ay sonra bozuluyor.
Benimki 2 ay olucak hocam, deadzone vesaire de yok vibration dahil hala çalışıyor. 1 yıl çalışır diye garanti veremem ama xbox 360 ile 1 yıl oynacağıma 6 ay replika ile oynarım daha iyi bence. İki kolu da mağazada denedim yanlış anlaşılmasın.

Merhaba tekrardan dediğiniz model güzel ama çok param yok F310 konusunda haklı olabilirsiniz yine de diğer arkadaşların yorumunuda beklioyorum replika PS4 kolu da hoşuma gitti.
Hocam normalde t28 1. sıradaydı en çok satılanlarda ama satıcı kaldırmış ve yeniden koymuş satışa fiyatı değiştirip yani şuanki link şu: link

Benimki 2 ay olacak hocam, deadzone vesaire de yok vibration dahil hala çalışıyor. 1 yıl çalışır diye garanti veremem ama Xbox 360 ile 1 yıl oynacağıma 6 ay replika ile oynarım daha iyi bence. İki kolu da mağazada denedim yanlış anlaşılmasın.

Hocam normalde T28 1. sıradaydı en çok satılanlarda ama satıcı kaldırmış ve yeniden koymuş satışa fiyatı değiştirip yani şu anki link şu: link

Link için sağ ol normalde 1000 TL gibi fiyatlardaydı buyuk ihtimal bunu alırım ama yine de baskalarının fikrini de bakacağım cok sağ ol.

Dokunmatik ve titreşim özelliği var mı ayrıca tutuşu rahat mı orijinal ürüne benzio mu ve şarjı ne kadar gidiyor.
Hocam dokunmatik ve titreşim var, detroitte ikisini de kullandım. Şarj konusunda fikrim yok çünkü kabloyla oynuyorum.

Dokunmatik ve titreşim özelliği var mı ayrıca tutuşu rahat mı orijinal ürüne benzio mu ve şarjı ne kadar gidiyor.

800 mAh bataryası varmış, normal PS4 kollarında 1000 var galiba hocam. Aşağı yukarı orijinaliyle aynı süre götürür gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı