Shrubby Femtopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #1 Çakma Nike tech fleece nereden alınır? Kaliteli ve güvenilir olması lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2023
HellForce_X Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 349 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #2 Shrubby dedi: Çakma Nike tech fleece nereden alınır? Kaliteli ve güvenilir olması lazım. Genişletmek için tıkla... Ben birkaç çakma kıyafetcide görmüştüm. Onun haricinde İnstagram'da bolca sayfa var. Ne kadar güvenilir orasını araştırmanız lazım.
Shrubby dedi: Çakma Nike tech fleece nereden alınır? Kaliteli ve güvenilir olması lazım. Genişletmek için tıkla... Ben birkaç çakma kıyafetcide görmüştüm. Onun haricinde İnstagram'da bolca sayfa var. Ne kadar güvenilir orasını araştırmanız lazım.
Shrubby Femtopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #3 HellForce_X dedi: Ben birkaç çakma kıyafetcide görmüştüm. Onun haricinde İnstagram'da bolca sayfa var. Ne kadar güvenilir orasını araştırmanız lazım. Genişletmek için tıkla... hocam internetten alabileceğim aşırı güvenilir ve kaliteli yer lazım
HellForce_X dedi: Ben birkaç çakma kıyafetcide görmüştüm. Onun haricinde İnstagram'da bolca sayfa var. Ne kadar güvenilir orasını araştırmanız lazım. Genişletmek için tıkla... hocam internetten alabileceğim aşırı güvenilir ve kaliteli yer lazım
HellForce_X Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 349 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #4 Shrubby dedi: hocam internetten alabileceğim aşırı güvenilir ve kaliteli yer lazım Genişletmek için tıkla... Dolap uygulaması üzerinden bakabilirsiniz bir sıkıntı olduğunda da iade edersiniz.
Shrubby dedi: hocam internetten alabileceğim aşırı güvenilir ve kaliteli yer lazım Genişletmek için tıkla... Dolap uygulaması üzerinden bakabilirsiniz bir sıkıntı olduğunda da iade edersiniz.
Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 6 Eylül 2023 #5 Shrubby dedi: Hocam internetten alabileceğim aşırı güvenilir ve kaliteli yer lazım Genişletmek için tıkla... Replikasını kullandım, en kalitelisini ama güya. O kadar kötü çıktı ki dayanamadım orijinalini aldım en sonunda.
Shrubby dedi: Hocam internetten alabileceğim aşırı güvenilir ve kaliteli yer lazım Genişletmek için tıkla... Replikasını kullandım, en kalitelisini ama güya. O kadar kötü çıktı ki dayanamadım orijinalini aldım en sonunda.
Shrubby Femtopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #6 Mr. Falcon dedi: Replikasını kullandım, en kalitelisini ama güya. O kadar kötü çıktı ki dayanamadım orijinalini aldım en sonunda. Genişletmek için tıkla... Aldığın yer neresi hocam yanlışlıkla gidip almıyım?
Mr. Falcon dedi: Replikasını kullandım, en kalitelisini ama güya. O kadar kötü çıktı ki dayanamadım orijinalini aldım en sonunda. Genişletmek için tıkla... Aldığın yer neresi hocam yanlışlıkla gidip almıyım?
HellForce_X Hectopat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 349 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #7 Mr. Falcon dedi: Replikasını kullandım, en kalitelisini ama güya. O kadar kötü çıktı ki dayanamadım orijinalini aldım en sonunda. Genişletmek için tıkla... Tabii, bütce el verirse her şeyin orjinali iyidir.
Mr. Falcon dedi: Replikasını kullandım, en kalitelisini ama güya. O kadar kötü çıktı ki dayanamadım orijinalini aldım en sonunda. Genişletmek için tıkla... Tabii, bütce el verirse her şeyin orjinali iyidir.
Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 6 Eylül 2023 #8 Kısaca kaliteli dedikleri replikaları da tavsiye etmiyorum hocam. Gerçekten hepsi birbirinden kötü. İmkanınız varsa biriktirin, Nike sitesinden indirim geliyor sürekli oradan alın.
Kısaca kaliteli dedikleri replikaları da tavsiye etmiyorum hocam. Gerçekten hepsi birbirinden kötü. İmkanınız varsa biriktirin, Nike sitesinden indirim geliyor sürekli oradan alın.
Shrubby Femtopat Katılım 12 Şubat 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2023 #9 HellForce_X dedi: Dolap uygulaması üzerinden bakabilirsiniz bir sıkıntı olduğunda da iade edersiniz. Genişletmek için tıkla... orayada fazla güvenemiyorum 2. el olduğunu düşünüyorum
HellForce_X dedi: Dolap uygulaması üzerinden bakabilirsiniz bir sıkıntı olduğunda da iade edersiniz. Genişletmek için tıkla... orayada fazla güvenemiyorum 2. el olduğunu düşünüyorum
Mr. Falcon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 1.429 Çözümler 17 6 Eylül 2023 #10 Shrubby dedi: Aldığın yer neresi hocam yanlışlıkla gidip al mıyım? Genişletmek için tıkla... Dolap üzerinden satış yapıyordu. Böyle tech fleece gibi diğer markalarında a kalite diye adlandırdıkları replikaları satıyorlardı.
Shrubby dedi: Aldığın yer neresi hocam yanlışlıkla gidip al mıyım? Genişletmek için tıkla... Dolap üzerinden satış yapıyordu. Böyle tech fleece gibi diğer markalarında a kalite diye adlandırdıkları replikaları satıyorlardı.