T timuçin artukbey Femtopat Katılım 30 Ocak 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #1 Kulüpte oynuyorum ve maça çıkıyorum. Academy krampon mu almalıyım yoksa krampon odasından replika krampon mu almalıyım?
Kulüpte oynuyorum ve maça çıkıyorum. Academy krampon mu almalıyım yoksa krampon odasından replika krampon mu almalıyım?
selambenkullanıcı Decapat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #2 timuçin artukbey dedi: Kulüpte oynuyorum ve maça çıkıyorum. Academy krampon mu almalıyım yoksa krampon odasından replika krampon mu almalıyım? Genişletmek için tıkla... Dostum aldığın yerin kalitesine göre değişkenlik gösterebilir ama çok önerilmez sonuçta çakma bir ürün kısa süreç içerisinde performans sağlayabılır 6 ay gibi benim önerim bütçeni büyütüp orijinal olarak alman.
timuçin artukbey dedi: Kulüpte oynuyorum ve maça çıkıyorum. Academy krampon mu almalıyım yoksa krampon odasından replika krampon mu almalıyım? Genişletmek için tıkla... Dostum aldığın yerin kalitesine göre değişkenlik gösterebilir ama çok önerilmez sonuçta çakma bir ürün kısa süreç içerisinde performans sağlayabılır 6 ay gibi benim önerim bütçeni büyütüp orijinal olarak alman.
haybq Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #3 timuçin artukbey dedi: Kulüpte oynuyorum ve maça çıkıyorum. Academy krampon mu almalıyım yoksa krampon odasından replika krampon mu almalıyım? Genişletmek için tıkla... Hem performans hem toplumdaki görünümün için alma bence.
timuçin artukbey dedi: Kulüpte oynuyorum ve maça çıkıyorum. Academy krampon mu almalıyım yoksa krampon odasından replika krampon mu almalıyım? Genişletmek için tıkla... Hem performans hem toplumdaki görünümün için alma bence.
mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2025 #4 Tavsiye etmem. Orijinal alın derim.