Replika Note 10+ alınır mı?

Sahibinden ve Letgo'ya bakabilirsiniz.

Tamam peki iPhone 6S mi önerirsiniz yoksa Redmi Note 7 mi iPhone 6S vardı elimde ama aşırı ısnıyordu yine de sormak istedim.

Peki Redmi Note 7 var elimde 100 TL civarıda bütçem var eklersem ne alabilirm.

Tamam peki iPhone 6S mi önerirsiniz yoksa Redmi Note 7 mi iPhone 6S vardı elimde ama aşırı ısnıyordu yine de sormak istedim.

6S öldü artık. Elinizdeki telefonun bataryasını yenileyip isterseniz AOSP rom atarak kullanabilirsiniz. Kötü değil telefonunuz.

iPhone 6S'i zaten kullanmışsınız. Batarya vs. sıkıntı olmuyor ise bakılabilir fakat bence çok eski cihaz.

6S öldü artık. Elinizdeki telefonun bataryasını yenileyip isterseniz AOSP ROM atarak kullanabilirsiniz. Kötü değil telefonunuz.

TWRP yüklemeden atmamın bir oylu var mı atmazsam kullanmam biraz zor kasmaya başladı çünkü.

iPhone 6S'i zaten kullanmışsınız. Batarya vs. sıkıntı olmuyor ise bakılabilir fakat bence çok eski cihaz.
elimdeki cihaz normal kullanımda batarya orjinalle değişmesine rağmen 1 saat gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…