Replika parfüm almak mı yoksa muadil parfüm almak mı daha iyi?

dilim pizza

Decapat
Makaleler
5
Daha fazla  
1000 TL dior sauvage edp gördüm internette sizce onu mu alayım yoksa bargellodan devam mı edeyim?

1000 TL dior sauvage edp gördüm internette sizce onu mu alayım yoksa bargellodan devam mı edeyim?
Bargello devam eğer maddi durumun çok iyi değilse, parfüme 1k verecek refah seviyen var ise al gitsin yoksa kendini boş yere zorlama.

Arasında çok fark var 1 kere dior sauvage da mandalina notası yok
2 karabiber notası da yok nasıl aynı diyolar anlamıyorum
Maddi imkanın o parfümü almaya yetiyor ise al, yoksa gerekiz zorlama kendini. 1k'lık parfüm ile 400 TL'lik parfümden tamamen aynı kokuyu bekleme zaten.

Maddi imkanın o parfümü almaya yetiyor ise al, yoksa gerekiz zorlama kendini. 1k'lık parfüm ile 400 TL'lik parfümden tamamen aynı kokuyu bekleme zaten.
Konu o değil zaten ssdece 1k lık parfüm den guzel birşey beklemeli miyim çünkü orjinali 3500 lira ondan sordum kalıcı birşey mi olur yoksa fıs mı onu öğrenmeye çalışıyorum

Bargello devam eğer maddi durumun çok iyi değilse, parfüme 1k verecek refah seviyen var ise al gitsin yoksa kendini boş yere zorlama.
Hayır zorlanmıyorum ama sadece şunu merak ettim o 1000 liralık parfüm yayılımı ve kalıcılığı nasıldır onu merak ettim çünkü orjinali 3000 lira

Technopat Haberler

Geri
Yukarı