Replika Rolex nereden alınabilir?

quazzart15

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta da yazdığı gibi Rolex submariner modelini istiyorum fakat aradığımı bulamıyorum. Saat ya 5000TL çok pahalı ya da 500TL anormal ucuz oluyor. 1000TL-1300TL bantlarında gezen İstanbul içi bildiğiniz mekanizması kaliteli yer var mı? (ürünün sıfır olması gerekiyor.)

Son düzenleme:
Bu iki siteyi buldum. İnceleyin isterseniz.

Replika alıyorsanız pilli alın. Çinliler pillilerin mekanizması Japonya'dan geliyor demişti. Bu zamana kadar aldığım pilli saatlerin hiçbiri bozulmadı ancak otomatiklerin çoğu gitti.

Hocam bu saatler çok pahalı bana daha çok 2000tl bütçeli lazım.

2000 lira bütçeye sahte Rolex alınmaz. Paranı çöpe atmış olursun git güzel bir Casio falan al kendine.

2000 lira bütçeye sahte Rolex alınmaz. Paranı çöpe atmış olursun git güzel bir Casio falan al kendine.
Dalgıç saati istiyorum.Full metal fakat casiolar en az 5000Tl den başlıyor.

Dalgıç saati istiyorum. Full metal fakat Casio'lar en az 5000TL'den başlıyor.

Hocam biraz daha para biriktirmeni tavsiye ediyorum. Sahte Rolex alınmaz. İlla da imitasyon Rolex alacağım diyorsan ETA'dan aşağısı alınmaz. Bana sorarsan hiç alma fakat dediğim gibi. Sahte Rolex'ler inanılmaz kalitesiz ve düşük ömürlü oluyor. Konfor olarak da yerlerde.

En iyisi para biriktirip Casio, Invicta, Seiko, Orient seviyesinde markalara yönelmen.

Bahsettiğim ETA saatler de bunlar.

Hocam replika saat alacağınıza bir adet Casio alabilirsiniz çünkü replika saatlerin en uzun ömürlüsü 1 yıl

Hocam replika saat alacağınıza bir adet Casio alabilirsiniz çünkü replika saatlerin en uzun ömürlüsü 1 yıl
Sağolun dediğiniz gibi en iyisi casio veya seiko almak.

İgden coolmanwatch adlı hesaptan alabilirsiniz fiyatları 1300-2000 arası Rolex, patek philippe gibi saatler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…