Replika SSD sorun yaratır mı?

4K fiyatlı SSD'yi çok uygun fiyata aldığımdan dolayı kullanacağım. Yurtdışından getirdiklerini söylüyorlar bu arada.
Nereden ne kadara aldınız? Bu çakma ayakkabi gibi bir sey degil. Teknolojik ürün sonuçta.

Kingstona göre kötü ama çakma kingstona göre daha iyidir. Kendim de Kioxia kullanıyorum kötülemek için demedim, SATA SSD'lerinde kronik sorunlar var diye duymuştum.
Böyle konularda marka bazında karşılaştırma yapmak için iyice kafayı bozmuş olmak gerek. Bahsettiginiz kronik sorunlarin da kaynagi var mi ben de merak ettim.

Gecmis olsun. Yuksek ihtimalle sahte bir urun almissiniz. Olmasi gereken degerler 7000mb okuma 6000mb civari. Anakartiniz nedir?
Hocam aslında çakma olsa da çok büyük sorun değil benim açımdan sadece depolaması yüksek ve hızı iyi olsun yeter. 450 TL'ye aldım ürünü. A320M-HDV anakartım.

Hocam aslında çakma olsa da çok büyük sorun değil benim açımdan sadece depolaması yüksek ve hızı iyi olsun yeter. 450 TL'ye aldım ürünü. A320M-HDV anakartım.
450tl'ye bedava. Bence kullanilir niye kullanilmasin. Degerleri de gayet iyi. Ama depolama sorunlari yasama ihtimaliniz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…