Replika ürün satan sayfa önerisi

Cross45

Hectopat
Daha fazla  
Bu ceketi beğendim fakat malum fiyatlar nedeniyle replikasını almaya karar verdim. Ancak çoğu sayfada Adidas ürünleri bulamadım. Bu ürüne benzer kaliteli replika satan bir sayfa var mı?

Dosya Ekleri

• 2f30c0f9-8f73-44d3-979a-71be0c90297f_size972x972.jpg
    2f30c0f9-8f73-44d3-979a-71be0c90297f_size972x972.jpg
    46,4 KB · Görüntüleme: 111
Bu ceketi beğendim fakat malum fiyatlar nedeniyle replikasını almaya karar verdim. Ancak çoğu sayfada Adidas ürünleri bulamadım. Bu ürüne benzer kaliteli replika satan bir sayfa var mı?

Adicolor classic firebird track top sanırım bu, pazara gidip dükkan sahibine abi bundan var mı deyin hemen verir. İnternette çakma bulamazsınız.

Adicolor classic firebird track top sanırım bu, pazara gidip dükkan sahibine abi bundan var mı deyin hemen verir. İnternette çakma bulamazsınız.

Dediğim gibi kaliteli replika arıyorum ben yaşadığım yerde herhangi bir markanın kaliteli replikalarını bulamıyorum tek çarem internet.

Dediğim gibi kaliteli replika arıyorum ben yaşadığım yerde herhangi bir markanın kaliteli replikalarını bulamıyorum tek çarem internet.

İnternette site olarak bunların satışı yasaktı sanırsam, Instagram sayfalarından alabilirsiniz(asla önermiyorum) ya da en mantıklı olan a kalite bulup pazarda almaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı