M muhammetatly Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #1 Merhaba. JUMPEAK MS120 120mm kasa fanı 5V ARGB sonsuz ayna etkisi sessiz 12cm RGB hayranları PC durumda soÄutma için Stystem CPU su soÄutucu - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Linkteki ürün hoşuma gitti büyük ihtimalle bir zaman alacağım, alırsam 7 tane alırım ancak sadece 1 adet alınabiliyor. Bunu nasıl çözeceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Nisan 2024
Merhaba. JUMPEAK MS120 120mm kasa fanı 5V ARGB sonsuz ayna etkisi sessiz 12cm RGB hayranları PC durumda soÄutma için Stystem CPU su soÄutucu - AliExpress 7 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Linkteki ürün hoşuma gitti büyük ihtimalle bir zaman alacağım, alırsam 7 tane alırım ancak sadece 1 adet alınabiliyor. Bunu nasıl çözeceğim?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 27 Nisan 2024 #2 Bir de 7 tane mi alacaksınız gerçekten? Replika ürün 2 ay dayanırsa iyi.
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.006 Çözümler 87 27 Nisan 2024 #3 7 tane almak yerine kaliteli bir tane alın tamamen götürsün.
M muhammetatly Centipat Katılım 18 Ocak 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #4 XPLSG dedi: Bir de 7 tane mi alacaksınız gerçekten? Replika ürün 2 ay dayanırsa iyi. Genişletmek için tıkla... Bundan önce gamemaster F 7 kasayı almayı düşünüyordum oda aynı Çin malı hocam ben bir tane fana 1000TL vermem. Vınnnn dedi: 7 tane almak yerine kaliteli bir tane alın tamamen götürsün. Genişletmek için tıkla... gamemaster f 7 kasaya ne diyorsun
XPLSG dedi: Bir de 7 tane mi alacaksınız gerçekten? Replika ürün 2 ay dayanırsa iyi. Genişletmek için tıkla... Bundan önce gamemaster F 7 kasayı almayı düşünüyordum oda aynı Çin malı hocam ben bir tane fana 1000TL vermem. Vınnnn dedi: 7 tane almak yerine kaliteli bir tane alın tamamen götürsün. Genişletmek için tıkla... gamemaster f 7 kasaya ne diyorsun