Yakuup Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 27 Kasım 2023 #1 İyi sosyaller, iPad de replit gibi kod yazma uygulaması arıyorum. Replit tam sürümün fiyatı yüksek geldiğinden dolayı ondan devam etmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Kasım 2023
İyi sosyaller, iPad de replit gibi kod yazma uygulaması arıyorum. Replit tam sürümün fiyatı yüksek geldiğinden dolayı ondan devam etmiyorum.
Mahircayan Picopat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 142 27 Kasım 2023 #2 Visual Studio Code (VS Code) Jupyter notebooks Codepen Glitch Eclipse che Coderpad.
Yakuup Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 27 Kasım 2023 #3 Mahircayan dedi: Visual Studio Code (VS Code) Jupyter notebooks Codepen Glitch Eclipse che Coderpad. Genişletmek için tıkla... Uzaktan bağlantı kullanmadan vscode nasıl kullanabilirim?
Mahircayan dedi: Visual Studio Code (VS Code) Jupyter notebooks Codepen Glitch Eclipse che Coderpad. Genişletmek için tıkla... Uzaktan bağlantı kullanmadan vscode nasıl kullanabilirim?
Mahircayan Picopat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 142 27 Kasım 2023 #4 Yakuup dedi: Uzaktan bağlantı kullanmadan VS Code nasıl kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Uzaktan bağlantı ile kastınız nedir? VS Code zaten yerel makinede çalışır.
Yakuup dedi: Uzaktan bağlantı kullanmadan VS Code nasıl kullanabilirim? Genişletmek için tıkla... Uzaktan bağlantı ile kastınız nedir? VS Code zaten yerel makinede çalışır.
Yakuup Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 109 Çözümler 1 27 Kasım 2023 #5 Mahircayan dedi: Uzaktan bağlantı ile kastınız nedir? VS Code zaten yerel makinede çalışır. Genişletmek için tıkla... Konuyu iPad için açtım.
Mahircayan dedi: Uzaktan bağlantı ile kastınız nedir? VS Code zaten yerel makinede çalışır. Genişletmek için tıkla... Konuyu iPad için açtım.