YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 22 Ağustos 2021 #1 Udemy'den ders izliyorum. Orada replit denilen siteden Python yazıyor. Peki nedir farkları? Bilgisayarda olanla Web'de olanın farkı nedir?
Udemy'den ders izliyorum. Orada replit denilen siteden Python yazıyor. Peki nedir farkları? Bilgisayarda olanla Web'de olanın farkı nedir?
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 22 Ağustos 2021 #2 Farkı yok. Sitenin kullanabileceğin ekstra özellikleri var o kadar. Artı 0 Eksi
KS KS YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 22 Ağustos 2021 #3 Bilgisayardakinde derleyici olmaması olabilir mi? @183189 Artı 0 Eksi
183189 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 3.827 Makaleler 1 Çözümler 94 22 Ağustos 2021 #4 YamukAdam dedi: Bilgisayardakinde derleyici olmaması olabilir mi? @183189 Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi aynı Python. Sadece sitenin ekstra özellikleri var, istediğiniz yeri kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
YamukAdam dedi: Bilgisayardakinde derleyici olmaması olabilir mi? @183189 Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi aynı Python. Sadece sitenin ekstra özellikleri var, istediğiniz yeri kullanabilirsiniz.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 22 Ağustos 2021 #5 YamukAdam dedi: Bilgisayardakinde derleyici olmaması olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İkisinde de derleyici yok. Python script mantığında bir dildir, derlenmez. Artı 0 Eksi
YamukAdam dedi: Bilgisayardakinde derleyici olmaması olabilir mi? Genişletmek için tıkla... İkisinde de derleyici yok. Python script mantığında bir dildir, derlenmez.
KS KS YamukAdam Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 3.221 Makaleler 4 Çözümler 6 22 Ağustos 2021 #6 Berkay Davas dedi: İkisinde de derleyici yok. Python script mantığında bir dildir, derlenmez. Genişletmek için tıkla... Hocam derleyici derken şundan bahsediyordum, geçen pyhton indirdiğimde içi bomboş bir şey çıkmıştı. Replit'te ise kodları yazmak için bir yer var. Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: İkisinde de derleyici yok. Python script mantığında bir dildir, derlenmez. Genişletmek için tıkla... Hocam derleyici derken şundan bahsediyordum, geçen pyhton indirdiğimde içi bomboş bir şey çıkmıştı. Replit'te ise kodları yazmak için bir yer var.
hange Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 114 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Ağustos 2021 #7 Aralarında herhangi bir fark yok, sadece bilgisayara herhangi bir Python kurulumu yapmıyorsun. Python dosyalarını da(bilgisayarda) çalıştırmak için Python bilgisayarda kurulu olmalı. YamukAdam dedi: Bilgisayardakinde derleyici olmaması olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Python herhangi bir derleyiciyle çalışmaz. Interpreter bir dildir Python. Herhangi bir txt dosyasıyla bile Python kodları yazabilirsin. Artı 0 Eksi
Aralarında herhangi bir fark yok, sadece bilgisayara herhangi bir Python kurulumu yapmıyorsun. Python dosyalarını da(bilgisayarda) çalıştırmak için Python bilgisayarda kurulu olmalı. YamukAdam dedi: Bilgisayardakinde derleyici olmaması olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Python herhangi bir derleyiciyle çalışmaz. Interpreter bir dildir Python. Herhangi bir txt dosyasıyla bile Python kodları yazabilirsin.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 22 Ağustos 2021 #8 YamukAdam dedi: Hocam derleyici derken şundan bahsediyordum, geçen Pyhton indirdiğimde içi bomboş bir şey çıkmıştı. Replit'te ise kodları yazmak için bir yer var. Genişletmek için tıkla... İçi bomboş olan şey IDE'dir. Kod yazmak için bir kod editörü kullanırsın zaten. Repl.it sana onu sunuyor evet. Artı 0 Eksi
YamukAdam dedi: Hocam derleyici derken şundan bahsediyordum, geçen Pyhton indirdiğimde içi bomboş bir şey çıkmıştı. Replit'te ise kodları yazmak için bir yer var. Genişletmek için tıkla... İçi bomboş olan şey IDE'dir. Kod yazmak için bir kod editörü kullanırsın zaten. Repl.it sana onu sunuyor evet.