Tunahan Mert07 Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 463 Çözümler 1 Yer Antalya/Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #1 Merhabalar. Replit'de Python kullanıcısıyım fakat sadece main.py'yi kullanabiliyorum yeni dosya açtığım zaman ona kod yazıyorum fakat problem olmamasına rağmen hata veriyor. Sadece Main'i kullanabiliyoruz yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar. Replit'de Python kullanıcısıyım fakat sadece main.py'yi kullanabiliyorum yeni dosya açtığım zaman ona kod yazıyorum fakat problem olmamasına rağmen hata veriyor. Sadece Main'i kullanabiliyoruz yardımcı olursanız sevinirim.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 7 Nisan 2022 #2 Ne hatası alıyorsunuz?
El Quvava Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 2.319 Çözümler 5 Yer Ankara 7 Nisan 2022 #3 Ne hatası alıyorsun?
The Anorak Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mart 2014 Mesajlar 6.694 Makaleler 1 Çözümler 128 7 Nisan 2022 #4 Büyük ihtimal ikinci dosyayı main içerisinde import etmediğindendir.
Tunahan Mert07 Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 463 Çözümler 1 Yer Antalya/Alanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2022 #5 siriius dedi: Ne hatası alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... El Quvava dedi: Ne hatası alıyorsun? Genişletmek için tıkla... Üzgünüm yanlış yazmışım hata vermiyor sadece çalışmıyor konsol olduğu gibi duruyor. The Anorak dedi: Büyük ihtimal ikinci dosyayı main içerisinde import etmediğindendir. Genişletmek için tıkla... İmport ne demek daha acemiyim.
siriius dedi: Ne hatası alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... El Quvava dedi: Ne hatası alıyorsun? Genişletmek için tıkla... Üzgünüm yanlış yazmışım hata vermiyor sadece çalışmıyor konsol olduğu gibi duruyor. The Anorak dedi: Büyük ihtimal ikinci dosyayı main içerisinde import etmediğindendir. Genişletmek için tıkla... İmport ne demek daha acemiyim.