nazmibababoey Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #1 Host game dedikten sonra bir harita seçiyorum ama ondan sonra disconnected hatası veriyor. Sorunu çözdüm! Artık Steam üzerinden de oynayabiliyorum. Dosya Ekleri rep.PNG 339,1 KB · Görüntüleme: 64 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2025
Host game dedikten sonra bir harita seçiyorum ama ondan sonra disconnected hatası veriyor. Sorunu çözdüm! Artık Steam üzerinden de oynayabiliyorum.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 5 Haziran 2025 #2 Merhaba. Diğer kullanıcılarımızın da yararlanması için çözümü belirtir misiniz? İyi Sosyaller. Artı 0 Eksi
KS KS nazmibababoey Femtopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2025 #3 Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba. Diğer kullanıcılarımızın da yararlanması için çözümü belirtir misiniz? İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hayır. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2025 Artı 0 Eksi
Moderasyon Ekibi dedi: Merhaba. Diğer kullanıcılarımızın da yararlanması için çözümü belirtir misiniz? İyi sosyaller. Genişletmek için tıkla... Hayır.