Merhaba, cihazım için OrangeFox derliyordum, fakat https://wiki.orangefox.tech/en/dev/buildingdeki komutları yazarken bir kısım var ki, takılı kalıyor ve hiç ilerlemiyor, %72'de takılı kalıyor. Debian, Linux Mint, Ubuntu, Lubuntu, Xubuntu hepsinde aynı. Şu an distrobox'dayım ama Distrobox'dan yapmadığım, direkt olarak bilgisayarımda kullanıp yaparken de aynı şekilde kalıyor.
Çözüm 1:
Güncelleme yapılabilmesi için dosyaya herkes için yazma izni vermek. Pek de güvenli bir şey olmayacağından daha sonra tekrar 744 yapılmalı.
Kod:
sudo chmod 777 /usr/local/bin/repo
Çözüm 2:
Komutunuzu SU yetkileriyle çalıştırın. Eğer komuta güvenmiyorsanız süper yetkilerle çalıştırmak risklidir. Komutun başına sudo ekleyin.
Yine de çözülmezse:
Dosya kilitli olabilir. Parametre olarak güncellemeyi yapmamasını (destekliyorsa) söyleyebilir veya bu aşamaya gelmeden biraz önce internet bağlantısını kesebilirsiniz.
Çözüm 1:
Güncelleme yapılabilmesi için dosyaya herkes için yazma izni vermek. Pek de güvenli bir şey olmayacağından daha sonra tekrar 744 yapılmalı.
Kod:
sudo chmod 777 /usr/local/bin/repo
Çözüm 2:
Komutunuzu SU yetkileriyle çalıştırın. Eğer komuta güvenmiyorsanız süper yetkilerle çalıştırmak risklidir. Komutun başına sudo ekleyin.
Yine de çözülmezse:
Dosya kilitli olabilir. Parametre olarak güncellemeyi yapmamasını (destekliyorsa) söyleyebilir veya bu aşamaya gelmeden biraz önce internet bağlantısını kesebilirsiniz.
İnternet bağlantısını %71'den sonra kesin.
Yok bir dakika. Güncelleme olduğunu algılayıp mı indirmeye başladı anlamadım. 1. ve 2. çözüm işe yaramadı mı?
İnternet bağlantısını %71'den sonra kesin.
Yok bir dakika. Güncelleme olduğunu algılayıp mı indirmeye başladı anlamadım. 1. ve 2. çözüm işe yaramadı mı?