Xaot1k Centipat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 144 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #1 Arkadaşlarımla oynamak istedim fakat Steam sesli sohbette mikrofonum çalışırken Repo'da çalışmıyor. Doğru mikrofon seçili, baş konuş değil, oyuna mikrofon izni açık. Fakat bir türlü çözemedim.
Arkadaşlarımla oynamak istedim fakat Steam sesli sohbette mikrofonum çalışırken Repo'da çalışmıyor. Doğru mikrofon seçili, baş konuş değil, oyuna mikrofon izni açık. Fakat bir türlü çözemedim.
1Ryomen Sukuna Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 908 Çözümler 4 Yer Ülke'nin En Batısı 2 Eylül 2025 #2 Hocam her şey olması gerektiği gibi. Problem net oyunda. Oyun ayarlarında atladığınız bir şey var mı? Bas konuş yaparak deneyin bir de. Artı 0 Eksi
Hocam her şey olması gerektiği gibi. Problem net oyunda. Oyun ayarlarında atladığınız bir şey var mı? Bas konuş yaparak deneyin bir de.
KS KS Xaot1k Centipat Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 144 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2025 #3 1Ryomen Sukuna dedi: Hocam her şey olması gerektiği gibi. Problem net oyunda. Oyun ayarlarında atladığınız bir şey var mı? Bas konuş yaparak deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Denedim ama tık yok sanırım dediğiniz gibi problem oyunda. Artı 0 Eksi
1Ryomen Sukuna dedi: Hocam her şey olması gerektiği gibi. Problem net oyunda. Oyun ayarlarında atladığınız bir şey var mı? Bas konuş yaparak deneyin bir de. Genişletmek için tıkla... Denedim ama tık yok sanırım dediğiniz gibi problem oyunda.