ArtzXD Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2025 #1 Instagram'ı son sürüm kullanıyorum ama yan hesabımdan giriş yaptığımda repost özelliği vs. gözükmüyor. Nasıl çözebilirim? Telefonum S24 FE.
Instagram'ı son sürüm kullanıyorum ama yan hesabımdan giriş yaptığımda repost özelliği vs. gözükmüyor. Nasıl çözebilirim? Telefonum S24 FE.
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.735 Çözümler 31 Yer İstanbul 14 Eylül 2025 #2 ArtzXD dedi: Instagram'ı son sürüm kullanıyorum ama yan hesabımdan giriş yaptığımda repost özelliği vs. gözükmüyor. Nasıl çözebilirim? Telefonum S24 FE. Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu özellik genelde hesaplara geliyor. Hani sürüme göre değil de o hesaba tanımlıyorlar ve yüzdelik bir kesime açıyorlar güncellemeleri çoğunlukla. Yani bekleyin ve o hesabı biraz daha aktif kullanın bir zaman sonra gelir diye umuyorum.
ArtzXD dedi: Instagram'ı son sürüm kullanıyorum ama yan hesabımdan giriş yaptığımda repost özelliği vs. gözükmüyor. Nasıl çözebilirim? Telefonum S24 FE. Genişletmek için tıkla... Hocam çoğu özellik genelde hesaplara geliyor. Hani sürüme göre değil de o hesaba tanımlıyorlar ve yüzdelik bir kesime açıyorlar güncellemeleri çoğunlukla. Yani bekleyin ve o hesabı biraz daha aktif kullanın bir zaman sonra gelir diye umuyorum.