Instagram Repost özelliği kayboldu

ertugrul5678

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Instagram'a repost özelliği geleli bayağı oldu. Bende ilk geldiği zamanlar vardı sonra kayboldu ve hala yok. Tanıdıgım gördüğüm herkeste var fakat bende repost özelliği yok, bunun nedeni nedir? Nasıl getireceğim ya da Instagram güncel sil yükle yaptım. Hesaptan girip çıktım gene gelmiyor, neden acaba?

Instagram Bug'u hocam bazı özellikler bazı hesaplarda ya kayboluyor, ya gelmiyor yada bozuluyor. Instagram'a geri bildirim yollamayı deneyin.

Bende de DM kısmı güncellenmişti okunmamış,gruplar vs ayrı olaraktı sonrasında eskiye döndü. Çözümü yok sanırım Instagram kafasına göre bir şeyler yapıyor.

Ben iki hesap kullanıyorum, bazı özellikler yan hesabıma daha erken gelirken diğer hesabıma geç geliyor. Repost özelliği de yan hesabıma daha erken gelmişti diğer hesabımda 3-4 gün sonra gelmişti oluyor öyle çoğu zaman.

Aynı durum bende de yaşandı, ilk çıktığı an getirdiler 1 ay kadar kullandım ardından kayboldu. Instagram uygulamasından da geri bildirim attım ve Meta'nın mailine de yazdım 1.5-2 ay önce fakat nafile. Az kaldı yeni hesap açacağım

Bende hiç yok. Modlu Instagram kullandığımdan falan da değil normalde kullanırken gözükmüyordu.

Instagram Bug'u hocam bazı özellikler bazı hesaplarda ya kayboluyor, ya gelmiyor yada bozuluyor. Instagram'a geri bildirim yollamayı deneyin.
Arkadaşlar dediğim gibi Instagram geri bildirim gönderin çözerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…