"Reptilian" insansı ırk

itsAtaken

Kilopat
Arkadaşlar biraz önce Youtube'ta Beyazıt Öztürk hakkında ki bu videoyu izlerken, hayatımda ilk defa gördüğüm bu kelimeyi biraz araştırdım ve bir kaç şey öğrendim. Bana pek gerçekçi gelmedi ama sizlerle de paylaşmak istedim.

Videoya şuradan ulaşabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Genel olarak; Gözleri ve dişleri değişik olan, yüzyıllardır insanlarla yaşayan ve insan gibi görünen sürüngen yaratıklar. İnsan kanı içerlerse, bir DNA ayrılmasıyla insan formuna geçiyorlarmış. Bu ırktan olan bir çok ünlü mevcut. Attığım videoda görebilirsiniz.

Benim ricam, İngilizcesi olan arkadaşlar şuradan: Reptilians - Wikipedia, the free encyclopedia okusunlar da bize bir özet geçsinler. Neymiş ne değilmiş, sağlam kaynak bulamadım. Ya da daha önceden bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O Beyazıt Öztürk'te ben garip bir şey görmedim, biraz saçmalamış videoyu hazırlayan arkadaş. Orda bir yeri izliyormuş gibi bakıyor falan diyor da bildiğin kameraya bakış atıyor başka bir şey değil.

İnanıyor muyum ? Burada adam akıllı muhabbet olsun, ortam olsun diye konu açtık. Geyik yapalım, hakkında konuşalım diye.
Her zamanki gibi biri gelip tartışma çıkaracak illaki. Olmaz başka türlü !

Arkadaşlar, eğer ki konu hakkında konuşmak istemiyorsanız veya başka görüşleri düşünmek dahi sizin için imkansızsa, cevap vermezsiniz olur biter. Ya da karşıt bir görüş sunarsınız, karşı taraf kabul eder veya etmez. İlla da her konuyu karşılıklı düelloya çevirmeye gerek yok ki.

Bu bir komplo teorisi. Dünyayı uzaylılar veya tost makineleri yönetiyor iddialarında olduğu gibi ne bir gerçekliğe dayanıyor ne de bilimsel bir kaynağa sahip. Çeşitli korku kitaplarında ve bilim kurgu eserlerinde geçen hikayelerden biri sadece.

Son düzenleme:
Eğer gerçek ve korkunç bir şeyi izlemek istiyorsanız "Gelenler" serisini izleyin. O zaman dünyanın kimlerin kontrolünde olduğunu öğrenirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı