Çözüldü Requests modül nasıl aktif edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

509401

Hectopat
Merhaba. Sorum kolay bir soru gibi fakat daha yeni başladım. YouTube'da herkes farklı bir şey söylüyor ve kafam çok karıştı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Şu işlemi uygular mısınız?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Merhaba,

Muhtemelen Ptyhon get/post requestlerinden bahsediyorsunuz. En kolayı ilk başta postman kullanarak EVDS gibi bir veri dağıtım platformuna get request atmanız olur. Postman sizin için istediğiniz dilde request modelini de oluşturabiliyor.

Ne hakkında?
Ne söylüyorlar?
Requests modülü?

Konunda hiçbir açıklama yapmamışsın ki.

Hocam bir tane kod yazdım (internetten bakarak), Visual Studio Code üzerinden sonra request modülü yok hatası aldım o yüzden nasıl indireceğimi bulmak istiyorum.
Hayır api ile veri çekmiyorum.
Python:
import requests

API_ENDPOINT = 'https://discord.com/api/v8'
CLIENT_ID = 'sansür'
CLIENT_SECRET = 'sansür'
REDIRECT_URI = 'https://google.com'

def exchange_code(code):
  data = {
    'client_id': CLIENT_ID,
    'client_secret': CLIENT_SECRET,
    'grant_type': 'authorization_code',
    'code': code,
    'redirect_uri': REDIRECT_URI
  }
  headers = {
    'Content-Type': 'application/x-www-form-urlencoded'
  }
  r = requests.post('%s/oauth2/token' % API_ENDPOINT, data=data, headers=headers)
  r.raise_for_status()
  return r.json()

def add_to_guild(access_token, userID):
        url = f"{API_ENDPOINT}/guilds/sansür/members/{userID}"

botToken = "sansür"
        data = {
        "access_token" : access_token,
    }
        headers = {
        "Authorization" : f"Bot {botToken}",
        'Content-Type': 'application/json'

}
        response = requests.put(url=url, headers=headers, json=data)
        print(response.text)

code = exchange_code("sansür")["access_token"]
add_to_guild(code, "sansür")

Hocam bir tane kod yazdım (internetten bakarak), Visual Studio Code üzerinden sonra request modülü yok hatası aldım o yüzden nasıl indireceğimi bulmak istiyorum.
Bakın akıl vermek gibi algılanmasın. Bazıları bazı şeylerin ne hakkında olduğunu tahmin ediyor olabilir ama siz bu ve diğer insanların tahmin etmesini beklememeniz gerekir.

Soruna gelecek olursak kullanılan dil üstteki arkadaşın dediği gibi bende python diye tahmin ediyorum.

API kullanıyorsunuz burada. Anaconda kullanıyorsanız Conda Promt'a tırnaklar olmadan "pip install requests" yazıp Enter'a basın.

Şu işlemi uygular mısınız?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…