509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 12 Mayıs 2022 #1 Merhaba. Sorum kolay bir soru gibi fakat daha yeni başladım. YouTube'da herkes farklı bir şey söylüyor ve kafam çok karıştı. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mayıs 2022
Merhaba. Sorum kolay bir soru gibi fakat daha yeni başladım. YouTube'da herkes farklı bir şey söylüyor ve kafam çok karıştı.
Çözüm Aerosteon 12 Mayıs 2022 Şu işlemi uygular mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Şu işlemi uygular mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
FDDeathWing Kilopat Katılım 14 Ağustos 2019 Mesajlar 685 Çözümler 13 12 Mayıs 2022 #11 509401 dedi: Hocam kusura bakmayın yeniyim bilmiyordum Visual Studio Code kullanıyorum bu hatayı alıyorum: Eki Görüntüle 1385710 Genişletmek için tıkla... Python'ın herhangi bir versiyonu yüklü mü sizde, VS Code dışında Windows için bir yükleme yapmadıysanız, önce Python'ı yüklemeniz gerekiyor. Sonra yukarıdaki videodan ortam değişkeni ayarlamanız gerekir. Artı 0 Eksi
509401 dedi: Hocam kusura bakmayın yeniyim bilmiyordum Visual Studio Code kullanıyorum bu hatayı alıyorum: Eki Görüntüle 1385710 Genişletmek için tıkla... Python'ın herhangi bir versiyonu yüklü mü sizde, VS Code dışında Windows için bir yükleme yapmadıysanız, önce Python'ı yüklemeniz gerekiyor. Sonra yukarıdaki videodan ortam değişkeni ayarlamanız gerekir.
KS KS 509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 12 Mayıs 2022 #12 Aerosteon dedi: Şu işlemi uygular mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım ama pip versiyonum güncel değilmiş. Yazdım fakat hata verdi. Artı 0 Eksi
Aerosteon dedi: Şu işlemi uygular mısınız? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım ama pip versiyonum güncel değilmiş. Yazdım fakat hata verdi.
Aerosteon Hectopat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 275 Çözümler 6 12 Mayıs 2022 #13 509401 dedi: Hocam yaptım ama pip versiyonum güncel değilmiş. Genişletmek için tıkla... Bunun bir önemi yok yalnızca uyarı veriyor güncelleyebilirsiniz diye. Artı 0 Eksi
509401 dedi: Hocam yaptım ama pip versiyonum güncel değilmiş. Genişletmek için tıkla... Bunun bir önemi yok yalnızca uyarı veriyor güncelleyebilirsiniz diye.