A areess Decapat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Kasım 2024 #1 Asil Phantom kullanmaktan sıkıldım. Yeni bir Phantom arayışındayım. Sizce hangisi? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Kasım 2024
Kaymakk Centipat Katılım 6 Kasım 2023 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 28 Kasım 2024 #2 Benim arkadaşımda Spectrum Phantom var. Hissiyatı, sesleri vb. çok iyi. Spectrum Phantom alırdım sizin yerinizde olsam.
Benim arkadaşımda Spectrum Phantom var. Hissiyatı, sesleri vb. çok iyi. Spectrum Phantom alırdım sizin yerinizde olsam.
Taedium Vitae Attopat Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #3 Yerinizde olsam Res'i tercih ederdim. Gerek animasyonu gerekse renk seçeneklerini diğer iki Phantom'dan daha başarılı buluyorum. Ayrıca her renk seçeneğinde bitiriş ve animasyon farklı. Böylece daha uzun süreler sıkılmadan oynayabilirsiniz.
Yerinizde olsam Res'i tercih ederdim. Gerek animasyonu gerekse renk seçeneklerini diğer iki Phantom'dan daha başarılı buluyorum. Ayrıca her renk seçeneğinde bitiriş ve animasyon farklı. Böylece daha uzun süreler sıkılmadan oynayabilirsiniz.
ferr Hectopat Katılım 23 Temmuz 2022 Mesajlar 1.297 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri [/b]s[b] Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2024 #4 Sakın RES alayım deme, ilk çıktığında almıştım gerçekten kötü bir phantom. Yerinizde olsam sırçiçeği alırdım.(hem çiçek açıyor.
Sakın RES alayım deme, ilk çıktığında almıştım gerçekten kötü bir phantom. Yerinizde olsam sırçiçeği alırdım.(hem çiçek açıyor.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.542 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2024 #5 Sırçiçeği aralarından bence en F/P skin.