Vay arkadaş, tam bir yılı geçeli 2 gün oldu. Bu sorunu HDMI ile çözmüştüm. Ne hikmetse DisplayPort ile aylardır çözemiyorum ve aylardır HDMI yerine monitörlerimi 170Hz de kullanmak, tam performans almak için DisplayPort kullanıyorum. Böyle olunca da zamanında da konusunu açmıştım bknz: Bip Sesi Geliyor
Başta 1 uzun 3 kısa ya da 4 kısa bip sesi sorunu bir yıldır devam ediyor. Yeni ekran kartı aldım onunla da bu sorunu gideremedim. Monitör olarak da bir monitör kullandım. Bu sorun yine devam etti. Bip sesi geldiği halde bilgisayarım açılıyor. Fakat bu açılış sırasında anakart logosunu vs. göremiyorum direkt Windows gelene kadar siyah ekran hatta monitörlerim bile devre dışında oluyor. HDMI ile bilgisayarı açtığımda 4 saniyede açılan bilgisayar böyle olunca 15-20 saniyede açılıyor.
Böyle olunca da ara sıra SSD'mi görmüyor ve rese attığımda yine görmüyor ama bilgisayarı komple kapatınca ve tekrar açınca hiçbir şey yokmuş gibi açılıyor tabii yukarıda bahsettiğim bip sesi ve geç açılma olayı devam ediyor.
B450 Aorus.
Samsung SSD 870 EVO 1TB.
4X RAM: G.Skill 128 GB (4x32 GB)
X2 MSI GeForce RTX 3080 Ti Gaming X Trio.
3X ASUS 27" VG27AQ1A 1ms(MPRT) 170Hz 2K IPS FREESYNC/G-SYNC