Kasayı beyaza değiştirdim ve tekrardan kurulum yapıyorum, eskiden reset SW kablosunu anakarta başlamıştım şimdi ise kasadan reset SW diye bağlantı çıktı. Hangisine başlamalıyım fark eder mi?
Kasayı beyaza değiştirdim ve tekrardan kurulum yapıyorum, eskiden reset SW kablosunu anakarta başlamıştım şimdi ise kasadan reset SW diye bağlantı çıktı. Hangisine başlamalıyım fark eder mi?
Anakartınızda reset tuşu bağlı, muhtemelen elinizde tuttuğunuz şey bir ışıklandırma kontrolcüsü ve kontrol için Reset tuşunu opsiyonel olarak bağlayabildiğiniz bir ürüne benziyor. Net sonuç için kablonun devamı atar mısınız?
Anakartınızda reset tuşu bağlı, muhtemelen elinizde tuttuğunuz şey bir ışıklandırma kontrolcüsü ve kontrol için reset tuşunu opsiyonel olarak bağlayabildiğiniz bir ürüne benziyor. Net sonuç için kablonun devamı atar mısınız?
Kasanın kalan donanımlarını kurmakla uğraşıyordum görmedim, hemen atıyorum. 2. fotograftaki galiba RGB ışık için, ilk fotograftaki kablolar ise öndeki 2 fanı birbirine bağlamak için sanırsam. Bende gücü verdim. Fakat o 2. fotoğraftaki bağlantıyı takmam gereken yer sanırsam JRAINBOW fakat ben o bölüme sıvı soğutmanin fanlarını taktim.
Anakartınızda reset tuşu bağlı, muhtemelen elinizde tuttuğunuz şey bir ışıklandırma kontrolcüsü ve kontrol için reset tuşunu opsiyonel olarak bağlayabildiğiniz bir ürüne benziyor. Net sonuç için kablonun devamı atar mısınız?