T teconost Picopat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #1 ReShade, Dead by Daylight'te ban sebebi mi? Dead by Daylight Easy Anti-Cheat kullanıyor diye biliyorum.
ReShade, Dead by Daylight'te ban sebebi mi? Dead by Daylight Easy Anti-Cheat kullanıyor diye biliyorum.
Ali İhsan İnce Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT, AMD Ryzen 5 2600, Adata XPGSX8200 Pro 512 GB, Corsair Vengeance 2x8 GB 3200 MHz Msi A520M-A PRO Razer Blackshark V2 X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2024 #2 teconost dedi: ReShade, Dead by Daylight'te ban sebebi mi? Dead by Daylight Easy Anti-Cheat kullanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... ReShade Easy Anti-Cheat tarafından beyaz listede yani bir sorun olmaz.
teconost dedi: ReShade, Dead by Daylight'te ban sebebi mi? Dead by Daylight Easy Anti-Cheat kullanıyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... ReShade Easy Anti-Cheat tarafından beyaz listede yani bir sorun olmaz.
T teconost Picopat Katılım 1 Nisan 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #3 Ali İhsan İnce dedi: ReShade Easy Anti-Cheat tarafından beyaz listede yani bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Easy Anti-Cheat 2020'ye doğru white list sayfasını kaldırdı diye biliyorum. Yeni açıklama var mı?Bunun hakkında.
Ali İhsan İnce dedi: ReShade Easy Anti-Cheat tarafından beyaz listede yani bir sorun olmaz. Genişletmek için tıkla... Easy Anti-Cheat 2020'ye doğru white list sayfasını kaldırdı diye biliyorum. Yeni açıklama var mı?Bunun hakkında.
Ali İhsan İnce Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse Radeon RX 5700 XT, AMD Ryzen 5 2600, Adata XPGSX8200 Pro 512 GB, Corsair Vengeance 2x8 GB 3200 MHz Msi A520M-A PRO Razer Blackshark V2 X Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ağustos 2024 #4 teconost dedi: Easy Anti-Cheat 2020'ye doğru white list sayfasını kaldırdı diye biliyorum. Yeni açıklama var mı? Bunun hakkında. Genişletmek için tıkla... Bu kadar korkmanıza gerek yok ban yerseniz ki %99 ihtimalle yemeyeceksiniz itiraz edersiniz açılır yakın bir tarihte yine böyle bir konu açılmış kullanan arkadaş yememiş siz de yemezsiniz.
teconost dedi: Easy Anti-Cheat 2020'ye doğru white list sayfasını kaldırdı diye biliyorum. Yeni açıklama var mı? Bunun hakkında. Genişletmek için tıkla... Bu kadar korkmanıza gerek yok ban yerseniz ki %99 ihtimalle yemeyeceksiniz itiraz edersiniz açılır yakın bir tarihte yine böyle bir konu açılmış kullanan arkadaş yememiş siz de yemezsiniz.