Kerem Sevim44 Hectopat Katılım 29 Nisan 2017 Mesajlar 254 Çözümler 2 14 Mayıs 2022 #1 Oynadığım oyunda parlaklık sorunu yaşıyorum ve bu uygulamanın oyunlarda ekranı aydınlattığını gördüm. Bir sorun çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2022
Oynadığım oyunda parlaklık sorunu yaşıyorum ve bu uygulamanın oyunlarda ekranı aydınlattığını gördüm. Bir sorun çıkar mı?
MertHatipOglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.652 Çözümler 10 Yer 182. Filoda Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #2 Sanmıyorum. Arkadaşıma valorant için ayarlamıştık, bir problem olmamıştı.
MamiFK Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 236 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #3 Kerem Sevim44 dedi: Oynadığım oyunda parlaklık sorunu yaşıyorum ve bu uygulamanın oyunlarda ekranı aydınlattığını gördüm. Bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Kullandım güvenli bir sorununu görmedim.
Kerem Sevim44 dedi: Oynadığım oyunda parlaklık sorunu yaşıyorum ve bu uygulamanın oyunlarda ekranı aydınlattığını gördüm. Bir sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Kullandım güvenli bir sorununu görmedim.
babaproo Kilopat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 1.682 Çözümler 34 14 Mayıs 2022 #4 Güvenlidir. Oyunlar için post-processing yapıyor.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.066 Makaleler 18 Çözümler 34 14 Mayıs 2022 #5 Technopat da kullanmıştı zamanında. Güvenilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Technopat da kullanmıştı zamanında. Güvenilir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et