Çözüldü ReShade nasıl kullanılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Voidreign

Hectopat
Merhaba. 5700 XT ve R5 3600'lü bir sistemim var, çok sık Witcher 3 oynuyorum ve artık oyunun kendi grafikleriyle oynamak istemiyorum. D12 Next gen orta-yüksek ayarlarda oynuyorum Novigrad ve Oxenfurt'da ortalama 60-70 FPS arası, Velen'de ortalama 120, Skellige ve Kaer Morhen'de ise hatırlamıyorum ama bu ortalamalara nazaran çok ama çok daha yüksek FPS alıyordum. ReShade'i öğrendim ve kurmayı düşünüyorum fakat FPS'mi çok düşürmesinden korkuyorum. Sizce nasıl bir düşüş olur? Bazı arkadaşlarım ReShade'in renkleri değiştirdiğini söyledi ve düşüş olmaz dedi. Videolara baktığımda renklerden fazlası değişmiş gibi duruyor, sizce yüksek FPS kaybı yaşanır mı? Ayrıca ekstra olarak, ReShade'in nasıl bir mantığı var. Yani indiriyoruz ve direkt ReShade'le gelen patchler mi var? ReShade üzerinden tek tuşla açılıp kapanabiliyor mu? Yoksa ReShade'in içine patch falan atıp o şekilde mi oyunda açmamız gerekiyor? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
sizce yüksek FPS kaybı yaşanır mı?
Çok yüksek bir kayıp olmaz.
ReShade'in nasıl bir mantığı var. Yani indiriyoruz ve direkt ReShade'le gelen patchler mi var? ReShade üzerinden tek tuşla açılıp kapanabiliyor mu? Yoksa ReShade'in içine patch falan atıp o şekilde mi oyunda açmamız gerekiyor?
Oyunda ReShade'i açmak için oyunun klasörüne giderek "ReShade.fx" dosyasını seçtikten sonra belirli bir tuş kombinasyonunu ayarlayarlamanız lazım.
sizce yüksek FPS kaybı yaşanır mı?
Çok yüksek bir kayıp olmaz.
ReShade'in nasıl bir mantığı var. Yani indiriyoruz ve direkt ReShade'le gelen patchler mi var? ReShade üzerinden tek tuşla açılıp kapanabiliyor mu? Yoksa ReShade'in içine patch falan atıp o şekilde mi oyunda açmamız gerekiyor?
Oyunda ReShade'i açmak için oyunun klasörüne giderek "ReShade.fx" dosyasını seçtikten sonra belirli bir tuş kombinasyonunu ayarlayarlamanız lazım.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı