Resimdeki vücut kaç ayda yapılır?

JEVIN

Decapat
Eskiden 3 ay fitness geçmişi olan biri şu vücüda kaç ayda ulaşabilir?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-01-10 233451.png
    Ekran görüntüsü 2026-01-10 233451.png
    87,3 KB · Görüntüleme: 56
Eskiden 3 ay fitness geçmişi olan biri şu vücüda kaç ayda ulaşabilir?

Burada pek bir şey yok yağsız vücuda 6 ay düzgün antrenman yapsan buna yakın bir vücuda ulaşırsın. 3 ay geçmiş bu arada hiçbir şey. Kalıcı bir altyapının olması için minimum 1.5-2 sene aktif antrenman yapmış olman lazım.

Değişir her şeye göre değişir. Yaşınıza boyunuza kilonuza yağ oranınıza. Başlayın çalışmaya istediğiniz vücut olduğu zaman kaç ayda yapılacağını öğrenmiş olursunuz.

Burada pek bir şey yok yağsız vücuda 6 ay düzgün antrenman yapsan buna yakın bir vücuda ulaşırsın. 3 ay geçmiş bu arada hiçbir şey. Kalıcı bir altyapının olması için minimum 1.5-2 sene aktif antrenman yapmış olman lazım.

Yağ oranım 23-24 civarı bayağı duruş bozukluğum vardı onu falan düzelttim 3 ayda.

Yağ oranım 23-24 civarı bayağı duruş bozukluğum vardı onu falan düzelttim 3 ayda.

3 ay düzgün antrenman yapsan zaten minimum 10 kilo verirsin ve vücudun da güçlenir. O kadarı normal zaten. Devam et zamanla zaten aynı yağ oranında bile olsan emin ol sağlıklı hissedersin. Ben antrenman yaparken kasıtlı 102-105 kilo arasında duruyordum özellikle ağır kaldırmak istediğim için ama düzenli antrenman ve kardiyo yaptığımdan kondisyonum zayıf 70-80 kilo spor yapmayan elemanlardan daha iyiydi.

Benim de hayalim bu fotoğraftaki gibi olmaktı. Yağ oranım bildim bileli hep azdı zaten bir süre (1.5 ay gibi) karın kası ve süperset şınav çalıştım 1.5 ay sonunda ayna karşısına geçtiğimde böyle görünüyordum cidden şaşırmıştım ayrıca istemsizce gülümseme geliyordu.

edit: Ayrıca şekerden kesinlikle uzak dur hatta çaya bile atmayı bırak. Ben 2 şeker atmadan içtiğimde midem bulanıyordu 1 hafta sonra tamamen bıraktığımda alıştım. Şu an çaya 1 şeker bile atsam midemi bulandırıyor şekerden uzağım.

Dostum onları takarsan işimiz çok. Fikirleri yok ama bakıp geçmek yerine dalga geçer gibi gülme emojisi atıyorlar. Salla.

3 ay düzgün antrenman yapsan zaten minimum 10 kilo verirsin ve vücudun da güçlenir. O kadarı normal zaten. Devam et zamanla zaten aynı yağ oranında bile olsan emin ol sağlıklı hissedersin. Ben antrenman yaparken kasıtlı 102-105 kilo arasında duruyordum özellikle ağır kaldırmak istediğim için ama düzenli antrenman ve kardiyo yaptığımdan kondisyonum zayıf 70-80 kilo spor yapmayan elemanlardan daha iyiydi.

Üniversite sınavı + okul yüzünden spor salonuna zaman bulamıyor evde direnç bandı ile barfiks çekiyorum 5kg ile biceps curl atıyorum vücüt ağırlığımla triceps calısıyorum bunlar benim icin yeterli olur mu zaman geçtikçe hareketleri değiştirmem gerekir mi ve günde 600 700 kalori açık bırakarak kas kütlesi kazanabilir miyim yoksa sadece olan kasları mı korurum.

Evde yaptığın ile düzgün bir ilerleme kat etmen zor özellikle ekipmanın yoksa. Vucüt ağırlığı ve direnç bandı dediğin ilerleme hızın aşırı kısıtlı açıkçası. Gene şansın varsa Spor'a git haftada 5 gün gitmene gerek yok üniversite sınavı Diye'de sporu boşalamana gerek yok hayatının hiçbir kısmında kimse sana sırf bir hobin için ekstra zaman sağlamayacak. Ben 9-6 çalıştığım dönem spora MACFit'e gideceğim diye gece 4'te uyanıp kahvaltı yapıp sabah 6:30'da salonun kapısında oluyordum açılır açılmaz antrenman yapmak için. Sonra gün boyu çalışıp tek yaşadığımdan ev işleri ile ilgilenip canım isterse biraz oyun oynayıp uyuyordum yani.

Evde yaptığın ile düzgün bir ilerleme kat etmen zor özellikle ekipmanın yoksa. Vucüt ağırlığı ve direnç bandı dediğin ilerleme hızın aşırı kısıtlı açıkçası. Gene şansın varsa Spor'a git haftada 5 gün gitmene gerek yok üniversite sınavı Diye'de sporu boşalamana gerek yok hayatının hiçbir kısmında kimse sana sırf bir hobin için ekstra zaman sağlamayacak. Ben 9-6 çalıştığım dönem spora MACFit'e gideceğim diye gece 4'te uyanıp kahvaltı yapıp sabah 6:30'da salonun kapısında oluyordum açılır açılmaz antrenman yapmak için. Sonra gün boyu çalışıp tek yaşadığımdan ev işleri ile ilgilenip canım isterse biraz oyun oynayıp uyuyordum yani.

Spor'a git kısmından gitme şansın varsa Salon'da git. Haftada 3-4 gün gitsen yeter zaten en azından ilk 1 sene için.

Pardon yanlış konu.

Video attımda yanlış konuya attım hemen sildim ondan.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı