Resident Evil 0 oynanır mı?

edoqos

Femtopat
Daha fazla  
Anlık bir kararla Resident Evil serisine başlamak istedim. İndirim varken de 0 olanı aldım ama oyun çok eski. ESC bastığımda bile bir ekran çıkmıyor yardımcı olabilecek tuşlar da yok. Loot kutumu bile açamadım. Remake alacakmış. İade edip 2'den mi başlasam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu sevmediyseniz oynamayın. Önemli olan zevk almak.

Oynamasan da olur bence. 2'den başla gitsin. Bende oynamadım ama hikaye hakkında da evren hakkında da yeterli bilgiye sahibim.

Oyunu sevmediyseniz oynamayın. Önemli olan zevk almak.
Sevmemek değil hikayeyi kaçırmamak için oynamak istedim ama cidden oynanış açısından baya zor

Oynamasan da olur bence. 2'den başla gitsin. Bende oynamadım ama hikaye hakkında da evren hakkında da yeterli bilgiye sahibim.
Birisi 0 ve 1 i izlesen de olur demişti, iade edeceğim gibi zombi ile öldüremedim ya ben aimsizim ya da aimde sıkıntı var

Sarmadıysa zorlamaya gerek yok. Ben o eski RE oyunlarının tank kontrollerini daha çok seviyorum. Oyunlar eğlenmek için var sonuçta kasmayın kendinizi. Ama yine de şans vermek isterseniz biraz daha oynamanızı tavsiye ederim. Belki ısınırsınız atmosfere ve kontrollere.

Aynen pek içini açmadıysa izler geçersin. Zaten Re0'ın pek olayı yoktu diye hatırlıyorum daha çok RE1'de önemli denebilecek olaylar falan oluyor mesela Wesker'ın dönüşümü falan vardı yanlış hatırlamıyorsam. 2'den başlarsan hiçbir şey kaybetmezsin hikaye anlamında.

Hikaye sırası için oynayacaksan ilk oynaman gereken oyun Resident Evil 1.

Bence 2'den başla, öncekilerin hikayelerini YouTube'dan dinle, internetten oku veya yapay kölelere sor. Deep research yaptırmayı deneyebilirsin.
Yapay köleler güzel bir tabirmiş hocam :D
Anlık bir kararla Resident Evil serisine başlamak istedim. İndirim varken de 0 olanı aldım ama oyun çok eski. ESC bastığımda bile bir ekran çıkmıyor yardımcı olabilecek tuşlar da yok. Loot kutumu bile açamadım. Remake alacakmış. İade edip 2'den mi başlasam?
Bence öyle yapın, ufak bir rehber tarzı gibi bir oynanış videosu da izlerseniz fazla olmadan, kolay alışırsınız.

İndirmiştim bir ara ama mekanikleri inanılmaz eski gelmişti. Daha oyunun en başından ne yapacağımı bilemedim, sildim. Daha sonra 4'ü indirdim. Motorlu testereli dayımdan kaçamadım bir türklü yine sildim. En son 7'yi deneyip bitirmeyi başardım ama. Sırada 8 ve 9 var. Bence o kadar eski oyunlara gitmeyin. ^indirimde şu an o da çok tavsiye ediliyor. 0'a bulaşma derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı