Resident Evil 2 çok kasıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Melliiihhh

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16GB DDR5 5600MHz
Anakart
HP 8C99 10.32
Re2'yi NVIDIA'nın ekran kartı sürücüsü ile açtığım vakit 5 FPS alıyorum. Intel'in ekran kartı sürücüsü ile açtığımda 30FPS alıyorum laptop işletim sistemim kötü değil oyun en düşük grafik ayarlarında bile böyle sizce bu normal midir? Benim laptopumdamı sıkıntı var? Kullandığım laptop: https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQRM...=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
NVIDIA'nın ekran kartım.

NVIDIA_Driver.png

Intel'in ekran kartı.

INTEL_Driver.png

İşlemcim HX.

1726920373211.png

Bilen arkadaşlar yardım ederse çok memnun olurum.

Bir tek RE2'de mi kasiyor, baska oyunlarda nasıl? Diger yandan driverlar guncel mi, laptop prize takili mi, performans modunda mi kullaniyorsunuz?

Evet performans modunda, prize takılı, driverlar güncel diğer oyunlarda kasmıyor en azından bu kadar FPS düşüşü olmuyor. RE2 de çok kasıyor laptop.

Evet performans modunda, prize takılı, driverlar güncel diğer oyunlarda kasmıyor en azından bu kadar FPS düşüşü olmuyor. RE2 de çok kasıyor laptop.

Benzer sorunu çözmüş ya da aklında fikri olan yazabalir.

Son düzenleme:
Kesin degil ama Türkçe yama kuruluysa bir ihtimal ondan da olabilir.

Oyunda Türkçe yama kurulu değil. 2 driver ı aynı anda kullanamıyorum eğer sadece NVIDIA'nın driveri ile oynarsam oynadığım her oyun 5 FPS'i geçmiyor. 2 driveri da açık tutarsam CMD prompt ve GeForce'u açmaya çalışırken hata veriyor birisinde error diğerinde siyah ekran veriyor.

1726929336278.png

1726929438493.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı