Çözüldü Resident Evil 2 kaç saatte biter?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

muho201423

Hectopat
Daha fazla  
Resident Evil 2'de oyun baştan sona bulmaca dolu. Zombi sahnesinden fazla bulmaca sahnesi var. Serinin diğer oyunları da böyle mi? Bir de oyun kaç saatte biter 8 saat falan diye okudum ama bence çok çok fazla süre lazım oyun bitirmek için. Şu an yarısındayım 9 buçuk saat oynadım. Çok mu uğraşmışım?

Çözüm
Resident Evil 2'de oyun baştan sona bulmaca dolu. Zombi sahnesinden fazla bulmaca sahnesi var. Serinin diğer oyunları da böyle mi? Bir de oyun kaç saatte biter 8 saat falan diye okudum ama bence çok çok fazla süre lazım oyun bitirmek için. Şu an yarısındayım 9 buçuk saat oynadım. Çok mu uğraşmışım?

Yani en geç 12.5 saatte biter. 3. oyunuda 8 veya Max 9. bu dediğim saatler takıldığın kısım veya fazla öldüysen geçerli.

Yani en geç 12.5 saatte biter. 3. oyunuda 8 veya Max 9. bu dediğim saatler takıldığın kısım veya fazla öldüysen geçerli.

Ben kendim 2. oyunun son kısmında fazla takıldığım için işim uzadı zorlanırsan 13 saatte biter yoksa 11 saat falan.

Ben kendim 2. oyunun son kısmında fazla takıldığım için işim uzadı zorlanırsan 13 saatte biter yoksa 11 saat falan.

Çözüm

Oyunun mantığını anlamadım. Başta anladıkça biraz hizlandım bakalım ama bence 12.5 saatte az.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saate takmayın keyfinize bakın. 9 saatte normalde oyun bitiyor ben de o sürelerde bitirmiştim. Ama tadını çıkara çıkara oynayın daha iyi. Hem de çözdüğünüz yerleri keyleri falan aklınızda daha çok tutarsınız. 2nd runları da daha kolay yaparsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı