Resident Evil 2 Mr. X Kimdir?

xEgel

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GeForce Rtx4060 8GB VRAM 140 W - i7 12650H 2.70GHz - 8+8 GB Dual Channel Ram - 1920 x 1080, 165Hz
Resident Evil 2 oynamıştım tekrardan şimdi oyunu ikinci kez bitirdim ama aklımda bir soru var. RPD'nin içinde bizi kovalayıp duran Mr. X'in amacı ne? Neden bizi kovalıyor yada kim?

Umbrella tarafından üretilen bir biyolojik silah. Tam olarak neden kovaladığı oyunda anlatılıyor mu hatırlamıyorum ama muhtemelen şehirdeki insanları ayrım yapmadan ortadan kaldırmak için üretilmiş. Salgının üstü örtülsün diye.
Hmm teşekkürler.

Resident Evil 2 oynamıştım tekrardan şimdi oyunu ikinci kez bitirdim ama aklımda bir soru var. Rpd'nin içinde bizi kovalayıp duran mr. X'in amacı ne? Neden bizi kovalıyor ya da kim?

Grim hocamın dediği gibi umbrella tarafından üretilmiş, racoon City(oyunda racoon City umbrellanın şehri olarak biliniyor) şehrine gönderilen ve ilk amacı rpd polislerini imha etmek olan bir biyolojik silah. Hatta ondan sonraki oyunda da nemesis direk stars üyelerini imha etmek için racoon City'e gönderiliyor.

İstediği G virüsüdür spoiler olacaktır
mr X sherrynin tılsımında ki virüsü isteyen bir t-002'nin gelişmiş halidir ilk tyrant re 1 de göründüğü için bu 003 kodunu almıştır remake evreninde adamlar 2.karaktere ellemedikleri için sadece kovalasın mantığında oluşmuştur yoksa aslında claire kovalayacaktır leonu değil

Umbrella tarafından üretilen bir biyolojik silah. Tam olarak neden kovaladığı oyunda anlatılıyor mu hatırlamıyorum ama muhtemelen şehirdeki insanları ayrım yapmadan ortadan kaldırmak için üretilmiş. Salgının üstü örtülsün diye.

Yok kafasında umbrella kontrol edici küçük bir kapsül Oluşturmuş Umbrella ondan g virüsünü amaçlıyor almak için şehirde ki insanları yok etmeye değil ama engel olanları yok ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı