1080p 60 FPS için en düşük 1070 öneriyordu sizde ne var? FSR falan da olması lazım oyunda 8 GB RAM ile bile drop yoktu bende oyun çöküyordu o ayrı tabii.
Garipmiş havada karada oynatması lazım. Görev yöneticisinden veya diğer uygulamalardan değerlere bakın derim. Ramler sorunsuz çalışıyor mu onu kontrol edin birde virüs taraması yapın bence. Öbür türlü ağır bir darboğaz yoksa rahat oynamanız gerekiyor zorunlu RT falan da yok o oyunda.
Garipmiş havada karada oynatması lazım. Görev Yöneticisi'nden veya diğer uygulamalardan değerlere bakın derim. RAM'ler sorunsuz çalışıyor mu onu kontrol edin bir de virüs taraması yapın bence. Öbür türlü ağır bir darboğaz yoksa rahat oynamanız gerekiyor zorunlu RT falan da yok o oyunda.
Her şeyi yaptım hocam merak etmeyin. 5600 var işlemci olarak, her oyunda böyle konu falan da açtım çözüm yok. SSD sıcaklığım yüksekti gittim sıfır SSD taktım durum aynı, yapacak bir şey yok artık nasip olursa oynarım .
Her şeyi yaptım hocam merak etmeyin. 5600 var işlemci olarak, her oyunda böyle konu falan da açtım çözüm yok. SSD sıcaklığım yüksekti gittim sıfır SSD taktım durum aynı, yapacak bir şey yok artık nasip olursa oynarım .
Yürüyen konsol reklamı gibi birşey olmuşsunuz. Ben de 4070 S taktıktan sonra 16 olan ramim 8'e düştü önceden oynadıklarımı da oynayamıyorum şimdi. Konsol kötü pc al aga diyen elemanlara ''nazik'' bir dille anlatasım gelmiyor değil şu durumu. Yapacak birşey yok teknoloji şans işi.
Yürüyen konsol reklamı gibi bir şey olmuşsunuz. Ben de 4070 s taktıktan sonra 16 olan RAM'im 8'e düştü önceden oynadıklarımı da oynayamıyorum şimdi. Konsol kötü PC al aga diyen elemanlara "nazik" bir dille anlatasım gelmiyor değil şu durumu. Yapacak bir şey yok teknoloji şans işi.
Yürüyen konsol reklamı gibi bir şey olmuşsunuz. Ben de 4070 S taktıktan sonra 16 olan RAM'im 8'e düştü önceden oynadıklarımı da oynayamıyorum şimdi. Konsol kötü PC al aga diyen elemanlara "nazik" bir dille anlatasım gelmiyor değil şu durumu. Yapacak bir şey yok teknoloji şans işi.
Ben hala şunu anlayamıyorum ya puzzle olduğunu biliyorsun oyun sana ne yapacağını söylediği halde bak şurada diyor sarı boyalar işaret ediyor hala nasıl bebeğin elinden lolipop alır gibi çözemiyorlar şu seride anlayamıyorum bu seride 1 tane zor puzzle yok ya kafa yakar ama zor değil seride git onu tak git bunu bul oradan getirden ibaretler çeşitli puzzle da yok oradan aç bunu bul tak onu oradan kullan vb .
Ben hala şunu anlayamıyorum ya puzzle olduğunu biliyorsun oyun sana ne yapacağını söylediği halde bak şurada diyor sarı boyalar işaret ediyor hala nasıl bebeğin elinden lolipop alır gibi çözemiyorlar şu seride anlayamıyorum bu seride 1 tane zor puzzle yok ya kafa yakar ama zor değil seride git onu tak git bunu bul oradan getirden ibaretler çeşitli puzzle da yok oradan aç bunu bul tak onu oradan kullan vb .
Aynı fikirdeyim. Sigorta bulmacası zor sayılabilir o da max 5 dakika sürer. Silent Hill 2 oynadım bitirdim bulmacalara çok kazık diyorlardı (gerçek anlamda bulmaca eşya bul getir olayı da çok fazla var ama onlar değil) ben çok zorlanmadan çözdüm çoğunu. 1 2 tanesinde elbet takılıp uzun düşündüğüm oldu ama o kadar RE2 SH2'nin bulmacalarının çeyreği etmez oyun o açıdan basit. Oyun çok övüldüğünden bu tarz oyunları sevmeyen insanlar da bu oyunu merak ediyor o yüzden böyle konular açılıyor ha açılması kötü mü değil tabii ama sadece tahminim bu. Herkes türü sevecek diye birşey yok tabii.