Resident Evil 2 remake Deluxe alınır mı?

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba dostlar. Hesabımda 10 USD mevcut. Şu an mı yoksa kış indiriminde mi almalıyım bilemedim. Elimdeki bakiye ile olabildiğince çok oyun elde etmeye çalışıyorum ama bir yandan fiyatlandırma beni korkutuyor. Resident Evil serisini severim. Elimdeki seriyi tamamlamak istiyorum. Capcom serinin büyük birçoğunluğunu eski yeni demeden 29.99 USD olarak sabitledi. Ne yapmalıyım?

Orijinal oyun kadar başarılı olamasa da geliştirici ekibin katkısı ile serinin survival horror yapısını modern oyuncular ile tanıştırabilmiş olduğu için kesinlikle satın alınır. Deluxe yerine normal sürümünü satın alabilirsiniz çünkü deluxe sürümü sadece ekstra kıyafetler ile bir tane ekstra silah barındırıyor.

Son düzenleme:
Kışı beklemeyin derim hep aynı fiyata düşüyor zaten.

Kışı beklemeyin derim hep aynı fiyata düşüyor zaten.

Emin olamadım o yüzden sorayım dedim.

Ne yazık ki doğru. 7 ve 8 ile sadece ooo en mükemmel oyun serisi diyenlerden değilim. Serinin hikayesini bilirim. 0, 1, 4, 5, 6 oyunlarını bitirdim. 2, 3, 4 remake ve 7,8 oyunları seride eksik kaldı. Seri öyle eksik kalsın istemiyorum. Kıyafetleri belki kullanırım ama serinin orijinal müziği ile oyunu oynamak istiyorum bir yandan. O yüzden Deluxe Edition demiştim. Oyunu bitirdikten sonra zaten sınırsız mermi seçeneği var. Sizce Deluxe mu normal mi?

Son düzenleme:
Ne yazık ki doğru. 7 ve 8 ile sadece ooo en mükemmel oyun serisi diyenlerden değilim. 0, 1. oyunlarını bitirdim.
Ne yazık ki güncel örnekler arasında 0 ile 1'in tadını alabileceğiniz ilk ve son yapım. OST satın alan bir kişi iseniz içinizin rahat etmesi için Deluxe sürümüne yönlenmenizi tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Ne yazık ki güncel örnekler arasında 0 ile 1'in tadını alabileceğiniz ilk ve son yapayım.

Ost satın alan bir kişi iseniz içinizin rahat etmesi için Deluxe sürümüne yönlenmenizi tavsiye ederim.

Normal oyun + ost diyorsunuz. Teşekkür ederim.

Oyunların orijinal hallerini emulator ile oynamış biri olarak o korku ve onun getirdiği heyecan artık yerini görsel boyamaya başlamış. 22 Mart 1996 gerçekten oyun dünyası için bir devrim. Benim için paha biçilmez bir seri.

1996-2002 dönemi her biri ayrı bir başyapıt eser bırakmış olduktan sonra bir daha seriden eser de kalmadı maalesef. Keyifli oyunlar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…