Tyrant_R Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #1 Oyunu daha iyi oynayabilmek için sistemim gereği düşük grafiklere aldım ama oyun gri oldu yani siyah beyaz televizyon gibi oldu, normal mi?
Oyunu daha iyi oynayabilmek için sistemim gereği düşük grafiklere aldım ama oyun gri oldu yani siyah beyaz televizyon gibi oldu, normal mi?
Çözüm Shimada Sensei 1 Haziran 2021 Karakterlerin kostümlerinden dolayı oluyor o Noir kostümlerini seçtiğinde oyun siyah beyaz oluyor.
ArdaEker Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #11 Bizim Gtx 660M olsa dünyanın en mutlu insanı olurdum. Artı 0 Eksi
KS KS Tyrant_R Hectopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #12 Muhammed irfan dedi: Mükkemmel soruyu soruyorum. Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal. Shimada Sensei dedi: Karakterlerin kostümlerinden dolayı oluyor o noir kostümlerini seçtiğinde oyun siyah beyaz oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet ilk değiştirmiştim o yüzden oluyormuş teşekkürler. Artı 0 Eksi
Muhammed irfan dedi: Mükkemmel soruyu soruyorum. Oyun orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinal. Shimada Sensei dedi: Karakterlerin kostümlerinden dolayı oluyor o noir kostümlerini seçtiğinde oyun siyah beyaz oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet ilk değiştirmiştim o yüzden oluyormuş teşekkürler.