Resident Evil 2 Remake nasıl DirectX 11 yapılır?

Xboxcu

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, GTX 750 Ti ile oynuyorum düşük-yüksek ayarlar ve 720p bag olmadan stabil 70-80 FPS alıyorum fakat birden durduk yere bag oluyor. FPS 50'lere iniyor sonra düzeliyor sonra tekrar oluyor. Direct12'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum (VRAM kullanımı 2gb/1.79).
Game Pass'tan oynuyorum düzeltemiyorum.

Steam'e ekleyin. Baslatma seceneklerine -dx11 yazin.

Merhaba, GTX 750 Ti ile oynuyorum düşük-yüksek ayarlar ve 720p bag olmadan stabil 70-80 FPS alıyorum fakat birden durduk yere bag oluyor. FPS 50'lere iniyor sonra düzeliyor sonra tekrar oluyor. Direct12'den kaynaklı olduğunu düşünüyorum (VRAM kullanımı 2gb/1.79).
Game Pass'tan oynuyorum düzeltemiyorum.
Oyunun ana dosyalarındaki: "re2_config.ini / re2_config_default.ini" dosyalarının içindeki: "TargetPlatform=DirectX / PCDXver=DirectX" değerlerine "DX12 yerine DX11" yaptığınızda DX11 olarak açılacaktır. Bizzat denemedim ama başka insanlar işe yaradığını söylemişler.

Oyunun ana dosyalarındaki: "RE2_config. İni / RE2_config_default. İni" dosyalarının içindeki: "TargetPlatform = DirectX / PCDXver = DirectX" değerlerine "DX12 yerine DX11" yaptığınızda DX11 olarak açılacaktır. Bizzat denemedim ama başka insanlar işe yaradığını söylemişler.

Maalesef hocam capability diye bir ayar var onu da 11 yapıyorum oyuna girince resetleniyor(MSI Afterburner tarafından kontrol ediyorum)

Steam'e ekleyin. Baslatma seceneklerine -DX11 yazin.

İzin vermiyor maalesef

Maalesef hocam capability diye bir ayar var onu da 11 yapıyorum oyuna girince resetleniyor(MSI Afterburner tarafından kontrol ediyorum)
Hocam sadece dediklerimi değiştirin, diğer dediğiniz ayara dokunmadan. Gene aynı durum ise değişmesi gereken başka ayarlarda olabilir veya Xbox sürümü için bir DX11 seçeneği yok sanırsam. Çoğu kullanıcı Steam üzerinden cevap sunuyor ne yazıkki.

Hocam sadece dediklerimi değiştirin, diğer dediğiniz ayara dokunmadan. Gene aynı durum ise değişmesi gereken başka ayarlarda olabilir veya Xbox sürümü için bir DX11 seçeneği yok sanırsam. Çoğu kullanıcı Steam üzerinden cevap sunuyor ne yazık ki.

Sadece sizin dediğinizi yaptım yine aynı durum ve dediğiniz gibi muhtemelen Xbox sürümünden dolayı Steam'den indirim kovalarız artık. Teşekkürler

@Xboxcu Lossless Scaling kullanin o zaman.

Bu arada Steam'de RE2 Remake indirim var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı