E Emirhan Enes Hectopat Katılım 27 Kasım 2018 Mesajlar 209 1 Mayıs 2020 #1 Arkadaşlar merhaba. AMD'den kazandığım Resident Evil 2 oyununu satıyorum. Steam hesabı olarak satacağım. Steam hesabının içinde Euro Truck Simulator 2'de mevcuttur. Steam hesabı 4 leveldir. CS:GO banlıdır. 2-3 TL'lik oyunlarda vardır içinde. Fiyat olarak 100 TL'ye satıyorum. İsteyenlere ek olarak The Division 2'de satabilirim. İletişim bilgilerim: yenigunyenizula@gmail.com Discord: Enes yani darqes .d#5248 Fiyatı 90 TL olarak güncelledim Emirhan Enes dedi: Arkadaşlar merhaba. AMD'den kazandığım Resident Evil 2 oyununu satıyorum. Steam hesabı olarak satacağım. Steam hesabının içinde Euro Truck Simulator 2'de mevcuttur. Steam hesabı 4 leveldir. CS:GO banlıdır. 2-3 TL'lik oyunlarda vardır içinde. Fiyat olarak 100 TL'ye satıyorum. İsteyenlere ek olarak The Division 2'de satabilirim. İletişim bilgilerim: yenigunyenizula@gmail.com Discord: Enes yani darqes .d#5248. Fiyatı 90 TL olarak güncelledim Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar fiyatı 85 TL olarak güncelledim Dosya Ekleri Steam.png 480,6 KB · Görüntüleme: 41 Steam2.png 138,4 KB · Görüntüleme: 33 Son düzenleme: 1 Mayıs 2020
Arkadaşlar merhaba. AMD'den kazandığım Resident Evil 2 oyununu satıyorum. Steam hesabı olarak satacağım. Steam hesabının içinde Euro Truck Simulator 2'de mevcuttur. Steam hesabı 4 leveldir. CS:GO banlıdır. 2-3 TL'lik oyunlarda vardır içinde. Fiyat olarak 100 TL'ye satıyorum. İsteyenlere ek olarak The Division 2'de satabilirim. İletişim bilgilerim: yenigunyenizula@gmail.com Discord: Enes yani darqes .d#5248 Fiyatı 90 TL olarak güncelledim Emirhan Enes dedi: Arkadaşlar merhaba. AMD'den kazandığım Resident Evil 2 oyununu satıyorum. Steam hesabı olarak satacağım. Steam hesabının içinde Euro Truck Simulator 2'de mevcuttur. Steam hesabı 4 leveldir. CS:GO banlıdır. 2-3 TL'lik oyunlarda vardır içinde. Fiyat olarak 100 TL'ye satıyorum. İsteyenlere ek olarak The Division 2'de satabilirim. İletişim bilgilerim: yenigunyenizula@gmail.com Discord: Enes yani darqes .d#5248. Fiyatı 90 TL olarak güncelledim Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar fiyatı 85 TL olarak güncelledim