GörkemZ0 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2023 #1 İyi akşamlar indirdiğim Resident Evil 2 remake oyununda siyah ekran sorunu var. Oyuna tıklıyorum siyah ekran geliyor hiçbir tepki yok çözüm bilen varsa yazabilir mi?
İyi akşamlar indirdiğim Resident Evil 2 remake oyununda siyah ekran sorunu var. Oyuna tıklıyorum siyah ekran geliyor hiçbir tepki yok çözüm bilen varsa yazabilir mi?
efeyakn Decapat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #2 Yapabildiniz mi? Ben de aynı sorunu yasıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS GörkemZ0 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #3 efeyakn dedi: Yapabildiniz mi? Ben de aynı sorunu yasıyorum. Genişletmek için tıkla... Yapamadım sildim oyunu bende. Artı 0 Eksi
efeyakn dedi: Yapabildiniz mi? Ben de aynı sorunu yasıyorum. Genişletmek için tıkla... Yapamadım sildim oyunu bende.
M mkyk Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #4 kısayola sağ tıklayıp, özellikler deyip, kısayol sekmesinde başlama yerinde adres var, sondaki ---bin--- yani bin silip uygula tamam deyip deneyin Artı 0 Eksi
kısayola sağ tıklayıp, özellikler deyip, kısayol sekmesinde başlama yerinde adres var, sondaki ---bin--- yani bin silip uygula tamam deyip deneyin
Mustraxx Hectopat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2025 #5 yok mu ya çözebilen? 2 gündür delirdim resmen Artı 0 Eksi