Resident Evil 2 ve 3 alınır mı?

Ege.Deco

Centipat
Daha fazla  
Resident Evil 2 ve 3 çok sağlam indirime girdi, yarın indirim bitiyor. 2'yi aldım, belki bir daha böyle indirim gelmez diye ikisini de almayı düşünüyorum ama nasıl bir oyun hiç bilmiyorum. Oynayan varsa güzel mi, alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Resident Evil güzel seridir %80 pişman olmazsın 3.yüde al bence.

İkisini de oynadım 2 çok iyi 3'ün hikayesi sarmadı ama ikisi birlikte paketse alınabilir daha ucuza geliyor paket halinde muhtemelen ben size doğru söyleyeyim kadın karakter yönetiğimiz oyunlarda ben oynayamıyorum böyle şeyler yaşayan vardır illaki.

Resident Evil, korku / aksiyon / gerilim / hayatta kalma türünde birer oyun serisidir. Resident Evil 2 - 3 remake, 1998 ve 1999 yıllarında çıkmış olan Resident Evil 2 ve 3'ün modernleşmiş, ufak çaplı değişikliklere gidilmiş yeniden yapımlarıdır.

Eğer ki aksiyon ve hayatta kalma öğelerini seviyorsanız, üstüne de biraz gerilim istiyorsanız Resident Evil 2 ve 3 piyasada ki en iyi işlerdendir. Kendine has bir Lore'u da olduğundan eğer hikayesi ilginizi çekerse sonrasından oturup araştırma yapabileceğiniz ve sizi içine çekebilecek bir evren de barındırıyor.

Fakat re 2 - 3 remake için şunları da belirtmek gerekir ki ikisi birbirinden mekanik / grafik anlamında çok farklı oyunlar değiller. Yani ikisinden birisini bitirip diğerine geçtiğinizde yepyeni bir oyuna geçmiş hissiyatı almanız çok zor. Dolayısıyla iki oyunu da alırken bu beklenti içerisinde almanızı tavsiye ederim.

Bunun dışında re 2 yeterli bir oynanış süresine sahipken re 3 gerçekten kısa denilebilecek bir oynanış süresi sunuyor. Yaklaşık 5-6 saatte rahatlıkla bitirebilirsiniz.

Günün sonunda bence re serisinden daha önce hiçbir oyun oynamadıysanız 2 ve 3 seriye girilmesi için en ideal oyunlar. Eğer ki zevkleriniz, oyunun vadettiği şeylerle uyuşuyorsa zevk almanız ve memnun kalmanız çok olası çünkü kaliteli oyunlar olduğu aşikar. Ben tavsiye ederim, beğenmezseniz bile en azından bir fikriniz oluşmuş olur.

RE3 Remake'e çok kısa diyorlar, bence onu almana gerek yok.
2 si de bağlantılı

Güzel oyunlar ne kadara indi?
far cry 5 45 dolardan 7 dolara düştü.

Resident Evil güzel seridir %80 pişman olmazsın 3.yüde al bence.

Bu arada, Resident Evil 1 yok mu?

2 si de bağlantılı

far cry 5 45 dolardan 7 dolara düştü.

Bu arada, Resident Evil 1 yok mu?
Bağlantılı diye oynamasına gerek yok Sonra ki oyunda karakter zaten özetliyor

He bu arada Re 2 Remake Alın

tüm re serisini oynamış biri olarak, re3 ne kadar kötü olsa da oynanmaya değer. ama bana göre re2 ve re4 alın remake olarak. ne kadar pahalı olsa da re4 ün Ada dlcsi re3 den uzun.

tüm re serisini oynamış biri olarak, re3 ne kadar kötü olsa da oynanmaya değer. ama bana göre re2 ve re4 alın remake olarak. ne kadar pahalı olsa da re4 ün Ada dlcsi re3 den uzun.
beğenmedim ifadesini kullanan arkadaş nedenini söylerse sevinirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…